SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA

Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Nygren är vår nya lagkapten!
2021-07-27 10:43
Nygren är vår nya lagkapten.
Kaptenen är utsedd!

Jakob Nygren kom till YIF som 17-åring och gör i år sin tionde säsong i klubben. ”- Med sin passion och kampanda personifierar han våra värdeord och jag är helt säker på att han kommer att axla kaptensrollen utmärkt, säger huvudtränaren Oscar Carlén.”

Jakob kommenterar själv utnämningen såhär:
”- Min viktigaste uppgift som lagkapten är att representera laget i alla lägen. Det kommer jag bland annat att göra genom att fortsätta spela med energi, vilja och glöd samt stå upp för mina lagkamrater när så behövs.

- Förväntningarna och målet inför säsongen är att bygga vidare på det vi startade förra året och på så sätt kunna vara med och slåss om topplaceringarna i Handbollsligan och i Svenska Cupen. Jag hoppas också på ett lika trevligt Europaäventyr som förra säsongen även om det i år blir en tuffare liga med ännu bättre motståndare, avslutar Jakob.”
Vi önskar Jakob lycka till i sin nya roll och vi ser alla fram emot att träffa er i Ystad Arena inom kort!

Foto: Bildbyrån
Lottningen till European League är klar!
2021-07-20 12:56

Lottningen till European League är klar. Vi ställs i första matchen mot danska topplaget Bjerringbro-Silkeborg Håndbold dit vi nyligen exporterat Ludvig Hallbäck! Spelhelgerna är spikade men nu återstår att bestämma matchdagar tillsammans med BS Håndbold. Mer info presenteras inom kort!

Hventan är äntligen över!
2021-07-19 17:35
Erik Hvenfelt är tillbaka!
Underbara nyheter! Vår målvakt Erik Hvenfelt fick i dag klartecken från medicinska teamet att han fullt ut återhämtat sig från sin hjärnskakning. Han tackar alla supportar för stödet och ser fram emot att träffa er alla i Ystad Arena i höst igen!
Foto: Bildbyrån
Nu släpper vi snart säsongskorten för 21/22
2021-07-01 14:00
Välkomna tillbaka! Nu fyller vi gemensamt Ystads Arena med handbollskärlek. Vi släpper våra säsongskort för kommande säsong 8/7, 08:00.

Ni som har säsongskort sedan tidigare kan själv förnya dessa via vår hemsida från 8 juli - https://yif.ebiljett.nu Befintliga säsongskortsplatser som inte förnyats senast 12 augusti släpps upp för allmänheten att boka.
Där kan du även köpa nya säsongskort om du, precis som vi, längtar efter liveidrott igen! 

Det börjar bli dags att förnya sitt säsongskort för säsongen 2021-2022, det trots att vi är mitt i sommaren. Det är en märklig tid vi lever i, där hotet mot världens befolkning är så litet att vi måste använda mikroskop för att se det. Coronaviruset ställde till det för oss redan förra säsongen men när detta skrivs, i början av juli, har viruset sakta börjat släppa sitt grepp om samhället. Vi planerar nu för att vi skall kunna starta säsongen i Handbollsligan med publik på läktarna runt den 14:e september. Då hoppas vi att få se dig på läktaren igen! Uppdaterat spelschema presenteras på www.yif.se senast 1 september.

Här får du instruktioner för hur du förnyar kortet från 8/7:

• Logga in på https://yif.ebiljett.nu

• Betala med kreditkort eller med Internetbank eller Klarna Bank.
• Fortsätt att använda ditt befintliga säsongskort (plastkort) eller digitalt.

Enklare än så kan det inte bli – eller hur? Skulle du behöva hjälp (t.ex. byta sittplats) kontaktar du Gunilla Persson (f.d. Olsen) hos oss på 0411-211 961.

KICKOFF

Den här säsongen anordnar vi återigen kickoff för våra säsongskortsinnehavare.
I början av september samlas vi i Ystad Arena för att tillsammans se herrlaget träna. Därefter bjuder vi på smörgåstårta & dryck i VIP-lokalen, samtidigt berättar lagets coach Oscar Carlén samt en herrlagsspelare om vad de tycker och tänker inför säsongen. Anmälningstalong skickas per mejl/post inom kort när betalning för säsonskortet registrerats. 

INFORMATION:

1. Priserna på säsongskort är oförändrade. De gäller samtliga 14 hemmamatcher i Handbollsligan. Pris beroende på placering i arenan.

2. Förtur till din sittplats i Europaligan: Herrlaget skall den här säsongen spela i Europa igen. Vi spelar i näst högsta serien EHF European League och du kommer att ha kvar din vanliga sittplats om du vill. Priserna på biljetter till dessa matcher är ännu inte fastställda utan vi kommer att ge besked under augusti månad.


3. Förtur till din sittplats i Svenska Cupen: Både herr- och damlag kommer denna säsong att spela i den nyinrättade Svenska Cupen (div 1, allsvenskan och Handbollsligan/SHE) och du kommer ha kvar dina vanliga sittplatser på herrmatcherna om du vill. Dammatcherna är fri entré. Priserna på biljetter är ännu inte fastställda utan vi kommer att ge besked under augusti månad.

4. Du kan välja att göra delbetalning.Vill du inte betala hela beloppet vid ett tillfälle, så får du nu möjligheten att delbetala vid ett flertal tillfällen. Till vårt biljettsystem är nu kopplat till Klarna Bank och de erbjuder dig flera alternativa betallösningar. 

5. Nya förmåner. Du som säsongskortinnehavare får nya förmåner som gör att du sparar pengar vid inköp hos lokala handlare. Du hittar alla rabatterna från och med 1 september via vår hemsida eller i appen SportAdmin om du är medlem i Ystads IF. 


De här förmånerna får du bland annat:
a. Team Sportia, Ystad: Rabatt om 20% på alla handbollsskor och 10% på övriga sortimentet. 
b. Flügger Färg CN Färgcenter, Ystad. Hela 20% rabatt på färg och 10% rabatt på övriga sortimentet.
c. Blomsterhuset Europa, Ystad: 15% rabatt på alla ordinarie priser. Gäller ej beställningsvaror. 

6. Du får förtur vid biljettsläpp. Du får alltid möjligheten att boka biljetter tidigare än alla andra vid vissa tillfällen. Vid matcher (vid sidan av Handbollsligan) där vi tar en entrépeng kommer du att få köpa biljetter först. Det kommer att gälla t.ex. vid träningsmatcher, landskamper eller vid SM-slutspel. Du kommer att få information via mejl av oss, därför är det viktigt att du registrerar din aktuella mejladress i biljettsystemet (yif.ebiljett.nu) 

SNABBHETSKAMPANJ
Om du är på jakt efter billigast möjliga säsongskort har vi ett kanonerbjudande till dig. Vi erbjuder dig 20% rabatt på säsongskort på yttersektionerna (G1 och G2), vilket innebär att du betalar 1799:- istället för 1999:-. Billigare än så blir det inte! Beställ säsongskortet via yif.ebiljett.nu senaste den 15:e juli.

Eftersom vi fortfarande har en Coronapandemi så ger vi dig möjlighet att fatta ett sent beslut om du skall ha säsongskort. Skall du förnya ditt säsongskort måste du inte betala förrän den 21:e augusti. 

Om kravet blir att vi skall spela matcher utan publik, så kommer vi att göra återbetalning av de matcher som blir publikfria. Om det blir restriktioner i antal besökare vid matcherna kommer de med säsongskort och våra sponsorer att prioriteras platser.

Hoppas att du längtar efter att handbollssäsongen skall starta lika mycket som vi gör. I vår värld är nämligen matcherna i Handbollsligan årets höjdpunkter. 


Foto: Bildbyrån
2021-07-01 10:03

Det känns som pandemin äntligen börjar släppa sitt tag om samhället, även om vi har en bit kvar tills vi kan andas ut helt. Vi vill passa på att tacka alla sponsorer, supportrar och medlemmar för att ni alltid ställer upp för YIF-familjen! Vi kommer att ta lite välbehövlig ledighet några veckor i sommar (v 29-31) och har dessa veckor mindre tillgänglighet på kansliet till våra telefoner och mail.

Vi önskar er alla en härlig sommar, vi ser fram emot att träffa er i höst igen!

Foto: Unsplash

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P10 (2011), 28/07 10:13 
F13 (2008), 27/07 09:25 
F12 (2009), 19/07 09:54 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners