SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA

Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
YSTADDERBY 26/11
2021-10-21 11:15, Herrlaget
DERBYDAGS!

Fredagen 26 november, 19:00 är det åter igen dags för ett Ystadderby mot IFK Ystad. Biljetterna är nu släppta, så köp era biljetter via vår biljetttjänst, på Ystad Turistbyrå eller på YIF:s kansli Casa Blanca. Hjälp oss att åter igen skapa en magisk handbollsstämning i Ystad Arena!

#vitahjärtat

(För er som vill sitta tillsammans med "di röe" kommer biljetter att finnas tillgängliga på IFK Ystads kansli med start 26 oktober.)

Foto: Jeanette Lindeskog
Herrlaget
GAMEDAY mot Eskilstuna GUIF 15:00
2021-10-16 09:49, Herrlaget
Foto: Bildbyrån
GAMEDAY!
Äntligen är det dags för ny hemmamatch i Handbollsligan. I eftermiddag 16/10, 15.00 möter vi Eskilstuna GUIF i Ystad Arena. Köp biljett online eller i biljettkassan en timme före avkast.

#vitahjärtat
Herrlaget
Hampus förlänger till 2025!
2021-10-13 11:04, Herrlaget
Foto: Bildbyrån

Hampus Karlsson förlänger med YIF till 2025!

Högerkantaren Hampus Karlsson förlänger sitt kontrakt med Ystads IF och blir klubben trogen i minst tre år till efter innevarande säsong.


Hampus kom till YIF:s handbollsakademi från Lödde Vikings 2017 och har sedan dess haft en fin utveckling i bl.a. YIF U under några år.


När Filip Pettersson valde att prova vingarna med spel i Nederländerna blev Hampus uppflyttad permanent i YIF:s herrtrupp i Handbollsligan inför denna säsong. Speltiden som successivt skulle komma blev plötsligt, i och med Jim Anderssons skada, näst intill full tid vid varje match.

Hampus har verkligen tagit vara på chansen och belönas med en förlängning av sitt utgående avtal.

Oscar Carlén, huvudtränare för Ystads IF:s herrlag:

- Hampus är en förebild för alla klubbens ungdomar. Han har lugnt och metodiskt tagit sig från akademin till herrlaget via junior- och U-lag. Hans sätt att inte stressa sig genom stegen har varit avgörande för att han nu kunnat ta en plats i klubbens herrlag. En plats där han kommer att fortsätta sin utveckling i ytterligare minst tre år.


Hampus Karlsson kommenterar själv kontraktsförläningen såhär:
- Jag kom till YIF redan när jag skulle börja handbollsgymnasiet och det känns verkligen jättekul att få fortsatt förtroende från klubben.


- Redan från början har jag trivts väldigt bra i Ystad, både med staden och i klubben med allt vad det innebär. Jag är nöjd med den utveckling jag har haft under åren jag har varit här och ser därför ingen anledning att röra på mig. Jag ser väldigt mycket fram emot fler utvecklande och givande år i den vita tröjan!

YIF arrangerar Ungdoms-SM i Ystad
2021-10-07 15:16
Foto: Jeanette Lindeskog

Tre helger i rad arrangerar Ystads IF, Gjensidige USM för flickor och pojkar!

Helgen 9-10/10 spelar Flickor 14 som i sin grupp hälsar Mölndals HF, IK Sävehof, BK Heid och LUGI välkomna till Ystad.

Kommande helger den 16-17/10 och 23-24/10 är det i tur och ordning Pojkar 14 och sist ut Flickor 16. Vi hoppas att många YIF:are kommer ner till Ystad Arena och stöttar och hejar fram våra ungdomar! Det är fri entré samtliga dagar.

Spelprogram för de olika grupperna hittar ni på https://www.svenskhandboll.se/USM/


Varmt välkomna hälsar Ystads IF Handboll!

Damlaget
HEMMAPREMIÄR för damerna!
2021-10-06 13:30, Damlaget
Ett helt års väntan är nu över och äntligen kan vi hälsa er välkomna till säsongens första match för våra damer! Söndagen 10 oktober klockan 14.00 gästas vi av topplaget Alingsås.

Det är fri entré men eftersom våra Div 1-matcher spelas i halvt arenaläge är platserna begränsade (cirka 450 platser), så kom i tid om ni vill försäkra er om en sittplats!

OBS! Tänk på att Ystad Arena inkl badhuset numera är en kontantfri arena. Kiosken är öppen men tar bara Swish och betalkort.

Foto: Jeanette Lindeskog

 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U-lag/HJ, 23/10 19:19 
U-lag/HJ, 22/10 19:30 
Herrlaget, 21/10 11:15 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners