SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 2022

Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
Vi äter inga grodor!
2022-12-06 21:21, Herrlaget
Vi äter taggtråd istället. Ja, det kan man i alla fall tro efter kvällens urladdning mot franska PAUC i European League. Vi låg under med ett par bollar i paus men i andra halvlek var Carléns mannar fullt fokuserade, och trots att Kraft knockades av ett skott i ansiktet gjorde han en stormatch åter igen.

Kim Andersson hade stundtals lekstuga med att alternera sina stenhårda skott i kryssen med läckra framspelningar. Månsson och Svesse var säkra i sina lägen precis som så många andra i laget. Med andra ord, en mycket väl genomförd match åter igen!

Allez, allez, allez!

Foto: Jeanette Lindeskog
Herrlaget
Chans till revansch!
2022-12-06 09:28, Herrlaget
Foto: Jeanette Lindeskog
I kväll fortsätter vi vårt äventyr i European League då vi möter franska topplaget PAUC på bortaplan. Mötet i Ystad Arena för några veckor sedan slutade med förlust 29-33, men med de senaste veckornas fina insatser har gett Carlén & Co gott mod inför returen.

Ystads Allehanda är på plats i Frankrike och direktrapporterar och matchen sänds på Viaplay:
 
Herrlaget
VILKEN. JÄDRA. VINST!
2022-11-29 21:44, Herrlaget
Snacka om att Carléns mannar gjorde precis alltid rätt i afton. I en fullsatt Ystad Arena hade gänget full kontroll över SG Flensburg i European League. Slutresultatet blev 30-26 och vi inkasserar ytterligare två poäng i gruppspelet!

Nästa hemmamatch blir i Handbollsligan på torsdag då vi gästas av HK Aranäs.
Tills dess njuter vi av kvällens vinst! Tack till alla er 2465 åskådare som åter igen var den åttonde spelaren.

Foto: Bildbyrån

Herrlaget
INGA biljetter kvar!
2022-11-23 16:01, Herrlaget

I dag gästas vi av Ystadsonen Jim Gottfridsson och hans SG Flensburg i EHF European League. Det finns inga biljetter kvar att köpa så grattis till er som fått biljetter!

 

Herrlaget
Matchflytt mot HK Aranäs!
2022-11-23 10:28, Herrlaget
Foto: Bildbyrån
Med anledning av vårt avancemang till semifinal i Svenska Cupen kommer vi behöva flytta den planerade Handbollsligamatchen mot HK Aranäs från 27/11 till 1/12, 19.00 istället.

Eventuellt flyttas fler matcher i december för att få ihop det intensiva spelschemat så följ oss i våra sociala medier för att få uppdaterad info!


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrlaget, 06/12 21:21 
Herrlaget, 06/12 09:28 
U-lag/HJ, 05/12 17:23 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS
HANDBOLLSLIGANS CENTRALA PARTNERS