SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA

Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
"Svesse" förlänger med YIF!
2022-01-20 12:11
Foto: Bildbyrån

Jonathan ”Svesse” Svensson förlänger med YIF!

En av klubbens egna produkter förlänger sitt avtal med ett år och är kvar minst till säsongen 22/23.

Oscar Carlén, huvudtränare i herrlaget:

- ”Svesse” är en spelare som vi länge sett potentialen i och som i år har fått sitt definitiva genombrott. Det är därför både roligt och viktigt att han valt att förlänga kontraktet ytterligare ett år. Han har det senaste åren utvecklat alla delar av sitt spel och jag ser fram emot att fortsätta följa och vara med och driva den utvecklingen. Får vi till det kan han mycket väl bli nästa YIF-spelare på språngbrädan till proffslivet utomlands, säger Oscar.

Jonathan Svensson:

- Det känns väldigt kul att få fortsatt förtroende av YIF i ytterligare ett år. Jag trivs väldigt bra i föreningen och det känns som både jag och laget ständigt tar steg mot det bättre. Därför ser jag fram emot att fortsätta utvecklas i föreningen även nästa år. 

Ystads IF är glada att vi får njuta av Svesses vinnarskalle även kommande säsong.

#vitahjärtat

Damlaget
Begränsat publikantal på dammatcherna!
2022-01-13 09:16, Damlaget
Med anledning av myndigheternas nya restriktioner som trädde i kraft 12/1 kommer vi att ha ett kraftigt begränsat antal platser på lördag (totalt cirka 120 st).

Ett fåtal biljetter finns för allmänheten att hämta på YIF:s kansli under torsdag eller fredag. När biljetterna är slut kommer vi att meddela detta på vår hemsida.

Inga biljetter kommer att finnas tillgängliga i arenan på matchdagen.

Det går även att se matchen på Solidsport:
https://solidsport.com/ystads-if-handboll-dam-a/games/g/74tk1mz
Regler och rutiner vid matcher arrangerade av Ystads IF Handboll.
2022-01-12 12:59

Måndagen 10 januari uppdaterade regeringen och myndigheterna restriktionerna för offentliga sammankomster och evenemang. 

Detta innebär att vi som förening har följande regler att förhålla oss till under tidsperioden 12/1-31/1. Därefter beslutas om eventuella förändringar.

Vid ungdomsmatcher (upp till och med U19).
Maxantal på läktaren: 50 personer. Detta för att undvika krav på att kontrollera vaccinbevis på samtliga i publiken. All publik ska vara sittande. Inga ståplatser är tillåtna.

- Bortalag:
Får max ha med sig 10 personer på läktaren (ex. körande föräldrar) utöver laget och ledarstaben.

- Hemmalag:
Får max ha 40 personer på läktaren utöver laget och ledarstaben.

- Publik:
Ingen övrig publik tillåts.

Vid seniorlagsmatcher.
Max antal på läktaren vid arenaläge: 500 personer
Max antal på läktaren vid halvt arenaläge: 120 personer.

För samtliga åskådare ska godkänt vaccinbevis och legitimation kontrolleras vid entrén. All publik ska vara sittande. Inga ståplatser är tillåtna.

- Bortalag:
Handbollsligan: Inga biljetter säljs till bortalaget enligt överenskommelse i HBL.
Div 1: 10 % av biljetterna har bortalaget rätt att köpa/boka minst 48 timmar före avkast.

- Hemmalag:
Handbollsligan: Inga biljetter säljs till allmänheten. Endast säsongskortsinnehavare och sponsorer har möjlighet att använda de 500 platserna i arenan.
Div 1: Hemmalaget kan placera ut 120 personer på läktaren enligt nedanstående direktiv. Urvalet av vem som får biljetter görs i samråd med sportsligt ansvariga.

- Publik:
Varje sällskap får vara max 8 personer och mellan varje sällskap ska det vara minst 1 meter. Detta uppnås genom att varannan RAD är helt tom och mellan varje sällskap är två STOLAR tomma.

Eventuella frågor besvaras av Madeleine Lööf på vårt kansli, 0411-103 41 eller kansli@yif.se

Inga YIF-platser på derbyt 28/1
2022-01-11 17:41
Foto: Bildbyrån
Med anledning av gårdagens nya restriktioner gällande begränsad publik vid offentliga tillställningar kommer vi tyvärr inte kunna ha några platser till kommande Ystadderby 28/1.

Då publiken begränsas till max 500 personer är det rimligt att IFK Ystad får samtliga biljetter till sina säsongskortsinnehavare och sponsorer.

Därför kommer vi att återbetala pengarna till alla er som köpt biljetter via vårt kansli. Såhär gör ni för att få tillbaka era pengar:
 
1. Skicka ett mail till kansli@yif.se där ni uppger vilka platser återbetalningen avser. Om ni betalat era biljetter med Swish, ange ert mobilnummer. Om betalning skett med kort, ange ert kontonummer där ni vill ha insatt era pengar.
 
2. Om ni inte har möjlighet att maila dessa uppgifter är ni välkomna till kansliet, vardagar 08:30-14:00.
 
Tack för er förståelse!
Herrlaget
Carlén förlänger till 2026!
2022-01-07 09:00, Herrlaget
Foto: Bildbyrån
CARLÉN FÖRLÄNGER MED YIF TILL 2026!
 
På kort tid har Oscar visat att han som ledare både kan och vill förmedla samma vinnarskalle som han visade som aktiv spelare. Detta tillsammans med ett stort YIF-hjärta och en hög taktisk kompetens är en oslagbar kombination! Nu skriver parterna ett nytt fyraårsavtal som huvudtränare för herrlaget.
 
Mats Persson, styrelseordförande i YIF Handboll:
 
- Både klubben och Oscar vill jobba långsiktigt med att hitta en bra mix mellan egna produkter och förnuftiga värvningar. Detta för att säkerställa planen att vara en toppklubb i Sverige och spela i Europa.
 
- Samtidigt får alla klubbens egna ungdomar en huvudtränare som verkligen ser dem och som både kan förklara att det tar tid, och vad som krävs för att infria sina drömmar om proffsspel i utlandet, säger Mats Persson.
 
Oscar Carlén om förlängningen:
 
- När frågan att förlänga med YIF dök upp var mitt svar ett solklart, JA! Att få jobba med en klubb som ligger mig så varmt om hjärtat är en ynnest. Jag känner mig väldigt motiverad att långsiktigt fortsätta arbetet med att etablera oss som ett topplag i Handbollsligan och samtidigt bidra till att utveckla talanger från närområdet, berättar Oscar Carlén.
 
Klubben är väldigt glad att ha kvar Oscar i YIF-familjen och vi hoppas att få många minnesvärda stunder och segrar ihop. Kontraktet gäller fram till 2026.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U-lag/HJ, 21/01 09:58 
F13 (2008), 20/01 10:21 
P14 (2007), 19/01 14:07 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners