Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
Krönika: Ännu en (nästan) publikfri match
2020-09-23 10:00, Herrlaget

Inget är som väntans tider som bekant. Länge har vi fått vänta på beskedet från Regeringen i publikfrågan. Skall vi få ta in fler än 50 personer på våra matcher eller får vi det inte? I skrivande stund lever vi fortfarande i ovisshet. Är det rimligt? Dels med tanke på att det nu är mer än sex veckor sedan Jonas Gardell röt till och skrev ”Amanda Lind måste avgå”. Kort därefter höll Lind presskonferens och lovade att ge kulturen och idrotten besked i publikfrågan och att ett nytt regelverk skall träda i kraft den 1 oktober.     

Damlaget
Hemmapremiär för Damlaget på söndag
2020-09-22 12:09, Damlaget
Äntligen är väntan över efter den längsta försäsongen någonsin. För på söndag spelar Damlaget sin första seriematch sen i mars månad.

De möter Backa/Kungälv kl. 14:00 och det gör dom utan publik på läktarna. För matchen är publikfri, precis som för alla andra YIF-lag fram till den 1 oktober*. 
Herrlaget
Köp stödbiljett till matchen YIF vs Alingsås HK
2020-09-22 11:28, Herrlaget
Först av allt - tack till er som köpte stödbiljetter till matchen YIF vs Varberg. Vi är väldigt tacksamma för att ni stöttade vår förening i dessa svåra tider med stora publikrestriktioner under Coronapandemin.

Ny match innebär att vi säljer nya stödbiljetter. Så här går det till:
Herrlaget
Vi lottar ut 50 sittplatser till matchen YIF vs Alingsås
2020-09-21 15:49, Herrlaget
Dags för ny hemmamatch på fredag kl. 19:00 mot Alingsås HK. Ny match innebär ny utlottning av sittplatsbiljetter, där du som har säsongskort har möjlighet att vinna biljetter till matchen. 
 
Som tidigare nämnts tillåts f.o.m. nu 50 personer som publik på handbollsmatcher, detta utöver volontärer, journalister, spelare och matchfunktionärer.
P18 vidare till steg 3 och F18 vidare till steg 2
2020-09-21 09:47
Ungdoms-SM drog igång med steg 1 för 18-årskullarna i helgen. Vi hade två lag som deltog; ett herrlag och ett damlag. Så här gick det för dom i steg 1.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners