Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
Hallby borta ikväll - ett tufft returmöte väntar oss
2021-01-28 09:53, Herrlaget
Foto (Jeanette Lindeskog): Johan Dahlin är fokuserad på kvällens uppgift
Så har det blivit dags för den andra bortamatchen efter juluppehållet. Herrlaget möter IF Hallby kl. 19:00 i en match som du kan se på CMore med sändningsstart kl. 18:55 - klicka här. 

– Jag tycker att det är IFK (Ystad) och Hallby som är de rättmätiga utmanarna om den sista slutspelsplatsen. De har visat att de förtjänar att vara med däruppe och slåss om en slutspelsplats, säger Oscar Carlén till YA.
Damlaget
Sandra Nilsson förlänger med Ystads IF
2021-01-26 08:20, Damlaget
Kontringsnabba vänstersexan Sandra Nilsson värvades till Ystads IF från Kävlinge för två säsonger sedan. Nu fortsätter 25-åringen resan mot Allsvenskan i den vita YIF-tröjan åtminstone en säsong till, för Sandra och Ystads IF är överens om ett nytt avtal om 1+1 år.
Damlaget
Maja Svensson från Eslöv till Ystads IF
2021-01-25 09:55, Damlaget
Foto: Christoffer Borg Mattisson

Idag den 25:e januari kan vi presentera spelaren som skall bära nr 25 från och med nästa säsong. Det är Maja Svensson, från allsvenska Eslövs IK, som vi tecknat ett 1+1 års avtal med. Maja är en vänsternia/mittnia född år 2000.


Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig: Vi är glada att Maja valt Ystads IF kommande säsong. Hon är en spelare som letar nya utmaningar och vi tror att hon kan utvecklas ännu mer hos oss. Hon har redan provat på några säsonger i allsvenskan med Eslöv och vet vad som krävs för att vi som lag ska nå dit. Maja flyttar ner till Ystad under sommaren och kommer ansluta till truppen när försäsongen kör i gång i maj månad.

Herrlaget
Referat: OV Helsingborg HK - Ystads IF HF
Seger mot OV Helsingborg efter rysare
2021-01-23 12:41, Herrlaget
Foto (Jeanette Lindeskog): Jim Andersson blev poängkung mot OV
Det blev återigen en svängig match mot OV Helsingborg. Vi vann på bortaplan med 31-29 (18-16 i halvtid) men segern var långt ifrån lättköpt. 

– Det kändes att det var lite anspänning inför matchen. Men jag tycker vi skakade av oss det när matchen väl var igång och gjorde det bra, sa YIF:s tränare Oscar Carlén till YA.
Herrlaget
Omstarten av Handbollsligan börjar idag - vi möter OV Helsingborg borta
2021-01-22 15:21, Herrlaget
Mitt uppe i brinnande herr-VM är det dags att återuppta matchandet i Handbollsligan. Det tillhör inte vanligheterna att vi startar förrän VM är slutspelat, men eftersom vi är mitt i en pandemi så behöver en del matcher flyttas av förklarliga skäl. Ikväll kl. 19:00 skall vi spela den uppskjutna bortamatchen mot OV Helsingborg, den ser du bäst på CMore med sändningsstart kl. 18:55 - klicka här.    
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners