Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
Referat: HK Aranäs - Ystads IF HF
Två poäng mot Aranäs - men segern satt hårt inne
2020-11-23 11:01, Herrlaget
Foto: Jeanette Lindeskog
Två poäng och upp i serieledning. Det blev en riktigt bra söndag för herrlaget - till slut. För som förväntat blev det ingen "walk in the park" i mötet med HK Aranäs igår, för de sålde sig dyrt. I halvtid var vi i underläge med 11-13 men när matchen var slut stod det 27-30, en härlig bortaseger alltså!

– En moralseger där vi krigar utav helvete ute på banan, sa Oscar Carlén till YA.
Herrlaget
Söndagsmatch - men räkna inte med en promenad i parken
2020-11-21 20:48, Herrlaget
Foto (Jeanette Lindeskog): Så här glada såg Carlén och Hallbäck ut för två år sen. Vem tror du har bredast leende efter morgondagens match?
I årets Handbollsliga börjar det skikta sig. Mellan de fem första lagen skiljer det bara någon enstaka poäng. Det samma gäller de fem sista lagen. Mellan de fem lagen i mitten skiljer det bara tre poäng. Att skikten börjar bli tydliga är dock inget man skall stirra sig blind på. För aktar man sig inte så kan vilket lag som helst hugga likt en kobra - blixtsnabbt och förödande. 
Herrlaget
Referat: Ystads IF HF - OV Helsingborg HK
Femmålsseger mot OV Helsingborg - vi gick upp i topp i ligan!
2020-11-19 10:44, Herrlaget
Bild (Jeanette Lindeskog): Lasse Balstad var på strålande spelhumör igår - blev poängkung till på köpet
29-24 blev slutresultatet när vårt herrlag vann över OV Helsingborg. En härlig seger som blev den fjärde raka på åtta dagar och tack vare vinsten gick vi upp i serieledning (!) i en haltande tabell. Starkt av våra pågar att kunna hålla fokuset uppe under den här intensiva perioden med matcher i både Handbollsligan och i europaspelet.      

Jag är jäkligt stolt över killarna, sa Oscar Carlén till YA.
Är du tjej och vill träna handboll på skoltid? Då ska du titta hit!
2020-11-18 13:20
Foto: Jeanette Lindeskog

Ystad Gymnasium erbjuder tjejer att träna handboll på skoltid under årskurs 1 och 2 motsvarande 200p. Inom ramen för utbildningen får man också ta del av intressanta föreläsningar om t.ex. sömn och kost. Innehållet i utbildning motsvarar halva den utbildning som man normalt får inom ramen för NIU (Nationell idrottsutbildning) men kvaliteten är den samma med välutbildad tränare.

 

Lämna din intresseanmälan till rektor Lena Schmidt, kontaktuppgifter finns på ystadgymnasium.se

 

Info från Svenska Handbollsförbundet: Seriespel pausas fram till jul
2020-11-18 13:04
Allt ordinarie seriespel förutom damernas och herrarnas två högsta serienivåer pausas fram till julveckan. Säkerhetsrutinerna för de två högsta dam- och herrserierna skärps, bland annat med regelbunden testning för covid-19. Det är konsekvenser av beslut som idag har fattats av Svenska Handbollförbundet (SHF).
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners