Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
Herrlaget möter Vinslöv i Ystad fredag kl. 17:30
2020-08-13 12:12, Herrlaget
Imorgon är det dags för en ny träningsmatch för herrlaget, de möter Allsvenska laget Vinslövs HK i Ystad Arena kl. 17:30. OBS! Även denna gång utan publik*.

Du kan se matchen på SolidSport med sändningsstart kl. 17:25. Precis som senast kommenterar Gustav Wennerholm och matchen kan köpa för 39 kronor - då ingår repris. Länk till matchen hittar du nedan - klicka på bilden för att komma till sändningen.

yif.se/Jörgen Hansson 


* Från Riksidrottsförbundet: Folkhälsomyndighetens bedömning är att risken för smittspridning vid idrottsaktiviteter främst uppstår i samband med trängsel och folksamlingar. I dagsläget tillåts inte publik,
eftersom begränsningen med ett maxantal på 50 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar fortfarande gäller.
Herrlaget
Ikväll spelas herrarnas första träningsmatch på hemmaplan
2020-08-11 11:30, Herrlaget
Vårt herrlag har både hunnit hem från Danmark och haft två träningar under gårdagen innan det idag står en ny värdemätare på programmet. Ikväll är det dags för en ny träningsmatch, denna kommer att spelas på hemmaplan i Ystad Arena. MEN den skall spelas utan publik* i Ystad Arena, du har dock möjlighet att se matchen LIVE via webbsändning istället.  

Matchen ikväll är mot OV Helsingborg, våra seriekollegor i Handbollsligan. Matchstart är kl. 19:00 och webbsändning startar kl. 18:55 med Gustav Wennerholm som kommentator. Du ser den LIVE på SolidSport och samtidigt stöttar YIFs verksamhet under denna svåra tid. För alla föreningar i Sverige har det tufft, Coronapandemin drabbar oss alla - även oss. Priset är 39 kronor och då kan du även se matchen i repris. Klicka här för att komma till sändningen.
Damlaget
Vinst för Damlaget i första träningsmatchen
2020-08-10 12:01, Damlaget
Foto: Jeanette Lindeskog. Bild: Jonna Jellbring var en av främsta i anfallet mot Eslöv.
Vårt Damlag mötte Eslövs HF i sin första träningsmatch under försäsongen. Matchen i Ystad Arena slutade oavgjort 17-17 efter en målsnål första halvlek som slutade 4-7. Det var OK försvarsspel men på tok för många tekniska fel i första halvlek, men i andra halvlek så ordnade saker och ting upp sig och våra tjejer gjorde 13 mål då. 
Herrlaget
Herrlaget avslutade Danmarksresan med förlust
2020-08-08 10:09, Herrlaget
Matchen mot Sønderjyske avslutade träningslägret i Danmark. Matchen, som avgjordes på 2 x 30 minuter, slutade med vinst för Sønderjyske 30-27 efter 16-14 i halvtid. 
Herrlaget
Vinst i Danmark mot ligatvåan GOG
2020-08-07 08:44, Herrlaget
Foto: Niklas Kraft fick beröm från Marcus Lindgren efter matchen mot GOG
- Vi var betydligt skarpare nu, sa Marcus Lindgren till YA efter matchen mot GOG, det som en jämförelse med mötet mot Bjerringbro. Dag två innehöll teambuildingaktiviteter som mountainbikefotboll och kanotpaddling på hinderbana. Men även en träningsmatch mot det danska lag som slutade tvåa den gångna säsongen i den danska högsta serien. Resultat skrevs till YIF-seger med 23-17 efter ledning med fyra mål i första halvlek. 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
Matcher LIVE på SolidSport
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners