SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA

Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Åttondelsfinal i ATG Svenska Cupen
2021-09-15 09:59
Julius Lindskog Andersson
Åttondelsfinal i ATG Svenska Cupen på lördag! Efter en tuff match i Partille mot svenska mästarna Sävehof är det dags för returmöte i Ystad Arena på lördag 15:00. Alla säsongkort gäller och biljetter köper ni för endast 100 kr/st på https://yif.ebiljett.nu/List/Events
Foto: Bildbyrån
GAMEDAY - Match mot Hallby 14/9, 19.00
2021-09-14 11:14

Efter vad som känns som en evig väntan är det nu dags för premiär i Handbollsligan.
Det är fortfarande restriktioner kring publik fram till 29/9 och det innebär att vi måste dela in arenan i olika sektioner.

Följande gäller:

Säsongskort.
Ni som har säsongskort på sektion A och H går in genom VIP-ingången mot Ungdomens hus. Alla övriga sektioner går in genom huvudentrén.
Det kommer finnas publikvärdar som visar er var ni ska sitta. Eftersom det fortfarande gäller avstånd mellan sällskap kommer publikvärdarna att placera ut alla våra besökare på behörigt avstånd från varandra. Vänligen respektera deras instruktioner.

Säsongskorten gäller för seriespelet i Handbollsligan men även på matchen i ATG Svenska Cupen mot Sävehof på lördag 15.00.

Biljetter.
Det går att köpa biljetter via länken nedan eller på plats i Ystad Arena. Biljetterna gäller onumrerad sittplats och kostar 195 kr/st. OBS! Ystad Arena är sedan 2020 en kontantfri arena så betalkort eller Swish gäller för betalning.

https://yif.ebiljett.nu/


Kiosken är stängd under september månad.
Pga de restriktioner som gäller kan inte kiosken i arenan vara öppen förrän efter 29/9.

Se våra bortamatcher på C More till specialpris!
2021-09-10 13:59

Inom kort startar äntligen Handbollsligan för i år och vi längtar till att få välkomna er tillbaka till Ystad Arena. Nu kan vi dessutom erbjuda alla YIF-fans ett specialpris på C More om ni även vill följa vårt lag på bortaplan.


Vid tecknande får du 50 % rabatt de första tre månaderna. Efter det 299 kr/mån med 12 månaders bindningstid. 250 kr tillfaller Ystads IF årligen.

Använd följande länk för att teckna dig:

Glöm inte att uppge koden "YIFHFHCMP" för att få din rabatt och kickback till oss som förening.

https://www.cmore.se/partner/ystadsifhf

 

Längtan är över - välkomna tillbaka!
2021-09-07 16:10
Den 29 september är det över! Då släpper regeringen alla publikrestriktioner för våra idrottsevenemang och vi kan åter igen hälsa er ALLA välkomna tillbaka till våra matcher! Detta ska så klart firas och vi återkommer med mer information inom kort! #vitahjärtat
Foto: Bildbyrån
Europaäventyret slut för denna gång.
2021-09-04 18:05
Med ETT mål förlorar vi kvalet till European League i år!
Killarna har gjort två fantastiska matcher och pressat det danska storlaget Bjerringbro-Silkeborg i 120 tuffa minuter. Matcherna slutade 22-23 (YIF bortavinst) och 25-27 (BSH bortavinst) och BSH går vinnande ur detta med totalsumman 49-48 i mål. Det räcker tyvärr dock inte för avancemang. Nu satsar vi allt fokus på Handbollsligan och Svenska Cupen. Tack till alla er som köpte biljett till dagens match! Vi ser fram emot att träffa er alla i Ystad Arena i höst! Grattis Bjerringbro-Silkeborg Håndbold till vinsten och lycka till i EL!
 
Foto: Jeanette Lindeskog
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F12 (2009), 13/09 08:45 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners