SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Nu börjar resan mot YIF:s nya klubbhus!
2021-03-01 13:30
Bild fr. vä: Mats Persson, ordf. YIF Handboll, Matts Johnsson, advokat, och Ingmar ”HP” Svensson

På måndagen undertecknades de sista dokumenten kring Ingmar ”HP” Svenssons gåva till föreningen. Ett nytt klubbhus för 10 miljoner kronor.


Nu börjar renoveringen och iordningställandet av lokalerna som sammanlagt är på cirka 800 kvadratmeter och som ska innehålla både kansli, gym, e-sportavdelning, möteslokaler och en bistro.

Herrlaget
Referat: Alingsås HK - Ystads IF HF
Bortaförlust mot vårt boogey-lag
2021-02-28 13:10, Herrlaget
Foto (Jeanette Lindeskog): Jakob Nygren blev vår främste poängplockare mot Alingsås
Vi har fortsatt svårt i våra möten med laget från Potatisstaden. Förhoppningarna var större än på länge på att vi skulle bjuda Alingsås HK på bra motstånd, det eftersom de har spelare på skadelistan och spelare som precis kommit tillbaka från sjukdom eller skada. Men tyvärr blev det förlust igår i en match där vi var i underläge med tio mål efter 53 minuter. Matchen slutade 33-27 efter 17-15 i halvtid. 

De flesta håller nog med om att den här matchen inte var något vidare från vår sida. Vi är väldigt besvikna på vår insats och på hur vi hanterar matchen. Det här var en väckarklocka för oss, sa Oscar Carlén till YA.
Herrlaget
GAMEDAY! Rätt inställning krävs mot Alingsås
2021-02-27 09:37, Herrlaget
Foto: Bildbyrån
Under lördagen möter vi ett av de lag vi mött mest av alla de under de sju senaste säsongerna. Alingsås HK är dessutom ett av de lag vi haft svårast för i såväl serien som i slutspel. Idag möts vi igen och denna gång är det match på bortaplan för vår del, matchstart är kl. 15:15 och den sänds på CMore med start kl. 15.10 - länk till sändningen.        

”Vi vet om att det är en tuff bortamatch. Det har varit lite luriga matchförberedelser. De har saknat folk de senaste matcherna och gått runt på många spelare, därför är det svårt att säga vilken typ av match det blir. Men de har också ett inarbetat spelsätt som sett likadant ut de senaste tio åren, säger Oscar Carlén till YA.
Herrlaget
Referat: Ystads IF HF - IFK Skövde HK
Oavgjort mot IFK Skövde efter en rafflande slutminut
2021-02-25 12:05, Herrlaget
Foto (Bildbyrån): Ludvig Hallbäck blev återigen vår främsta målskytt
Gårdagens match i Ystad Arena mot IFK Skövde blev oavgjord, den slutade 30-30 efter 14-17 i halvtid. Det är den andra gången den här säsongen vi enbart får en poäng med oss, den förra oavgjorda matchen var mot IK Sävehof den 17:e september.

Vi vill vinna varje match så känslorna är blandade. Vi samlade i alla fall på oss många lärdomar från den här matchen, sa Oscar Carlén till YA.
Ny organisation kring YIF U och herrjuniorer
2021-02-25 09:52
Fr. vä: Christian Brink, Magnus Persson, Joakim Knutsson och Mats Kleman

Till nästa säsong så blir det skifte i ledarstaben som tränar och utvecklar våra killar strax under herrlaget.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F11 (2009), 01/03 20:33 
F12 (2008), 01/03 13:55 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners