SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION * GLÄDJE * KAMPANDA

Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
SM-guld till Ystad!
2022-05-27 22:38, Herrlaget
Det satt hårt inne och behövdes två förläningar och shoot out innan finalspöket skingrade sig. Ystads IF är svenska mästare igen och guldet är åter på himmaplan!

Nu firar vi tillsammans med er alla i Surbrunnsparken där det blir DJ, livemusik och party natten lång! På söndag 15.00 blir det allmänt firande i Surbrunnsparken för alla med vita hjärtan.
 
#vitahjärtat
Herrlaget
Buss och entré till ev femte finalmatch!
2022-05-27 10:22, Herrlaget

I kväll spelar vi inför en fullsatt Ystad Arena. Vid vinst är finalserien över och vi kan fira. Vid förlust blir det en femte avgörande match i Skövde på tisdag, 31/5, 19.10.

Vi arrangerar i så fall bussar dit för 295 kr/person inkl. entrébiljett.

Anmälan sker på kansli@yif.se direkt efter kvällens slutsignal i så fall. Senast söndag 18.00 behöver vi din anmälan.


Herrlaget
Vi tar inget för givet!
2022-05-26 18:57, Herrlaget
Men… faktum är att vi i morgon spelar den fjärde SM-finalen mot IFK Skövde och har en första matchboll. Vid vinst innebär det ett efterlängtat SM-guld och då ska vi fira!
 
Efter slutsignalen ljudit i Ystad Arena och 2700 fans sjungit med i ”Vita hjärtat” öppnar Surbrunnsparken upp med fri entré för alla över 18 år. När sen pågarna duschat och ätit lite kommer även laget dit och firar med er alla halva natten lång!
 
För alla barn och ungdomar och dem som inte orkar hålla sig vakna blir det ny chans till firande på söndag 15.00 i Surbrunnsparken. Då kommer laget dit och det blir tårfyllda tal, välförtjänta hyllanden, autografskrivande och selfiemöjligheter för alla!

(Om det blir förlust i morgon sparar vi allt firande till nästa vecka… Förhoppningsvis!)
 
Herrlaget
Inga biljetter kvar till finalen!
2022-05-25 12:30, Herrlaget
Foto: Bildbyrån

På fredag spelar vi fjärde SM-finalen mot IFK Skövde. Det är helt fullt i Ystad Arena. Samtliga stå- och sittplatser är bokade. OBS! Det innebär att även ungdomar under 15 år som normalt har fri entré måste ha en biljett för att kunna komma in. För er som inte fått tag i biljett visas matchen på C More och TV 12. Avkast 19:10.

Herrlaget
JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
2022-05-24 21:16, Herrlaget
Foto: Bildbyrån
Det är svårt att hitta orden men vi vinner borta i Arena Skövde IGEN och leder nu med 2-1 i SM-finalserien mot IFK Skövde.

Matchens lirare blev helt korrekt Niklas Kraft! På fredag lär Ystad Arena koka över! Alla sittplatsbiljetter är slut sedan ett par dagar men det finns ett fåtal ståplatsbiljetter kvar och dessa lär ta slut omgående.

Nu laddar vi för fullt inför fredag!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrlaget, 27/05 22:38 
Herrlaget, 26/05 18:57 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners