SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

Herrlaget
ESKILSTUNA PÅ BESÖK!
2023-11-29 18:51, Herrlaget
Foto: Bildbyrån - #1 Alexander Lindén

I morgon är det åter igen dags för herrlaget att köra nävarna i klisterburken. Dagens matchvärd, byggnadsfirman Otto Magnusson, hälsar alla välkomna när Eskilstuna GUIF kommer på besök i Handbollsligan med avkast 19.00 i Ystad Arena.

Klä er i vitt och hjälp pågarna till nya framgångar!

Köp biljett i arenan en timme före avkast eller via vår hemsida:

https://yif.ebiljett.nu/Tickets/Choose/214?S=0

Damlaget
YSTADS IF LÅNAR FRÅN LUGI.
2023-11-29 10:00, Damlaget
Amanda Iséni

Amanda Iséni fick sitt genombrott i SHE under förra säsongen i LUGI där hon spelade på alla 9M positioner och växte ut till en av LUGI:s tongivande spelare under säsongen innan hon skadade korsbandet i februari. 


YIF är nu överens med LUGI och Amanda Iséni om ett korttidslån av den 20-åriga 9M spelaren som kan sträcka sig till den 15 februari som längst.

 

Amanda har precis kommit igång med matchspel efter sin korsbandsskada och är i stort behov av matchträning på lite högre nivå än div 2 där LUGI:s farmarlag huserar. Samtidigt har YIF drabbats av ett avbräck då Julia Nilsson, som saknades även i senaste matchen, blir borta ett tag till.

 

Således blir lånet av Amanda Iséni en vinst för alla tre parter då YIF får en spelare som kan avlasta befintlig niometersuppställning, Amanda får speltid och kan komma igång efter skadan och LUGI kan få tillbaka en spelare som kan göra skillnad för dem i deras viktiga slutspurt i Handbollsligan

 

- Vi sätter ingen press på Amanda Iséni att uträtta några stordåd i YIF, däremot kan vår befintliga trupp få avlastning av en duktig spelare redan nu till en början och Amanda kommer säkert bli bättre och bättre för varje träning hon får hos oss. Det är en väldigt bra och tuff duellspelare som med sitt uppoffrande sätt att spela säkert kommer bidra med mycket energi och attityd trots avsaknad av matchträning, säger YIF:s Michelle Fyhr Seifert.

 

Amanda Iséni själv säger så här om sin tillfälliga vistelse i Ystad:

- Jag tror detta kommer vara en bra möjlighet för mig att utvecklas som handbollsspelare. Tjejerna i laget har välkomnat mig bra och jag ser fram emot att spela med dem och hoppas kunna bidra i matcherna. Detta ska bli väldigt roligt!

Vi hälsar Amanda välkommen i YIF-familjen.

Herrlaget
DET BLEV AMO I SEMIN.
2023-11-24 13:41, Herrlaget

I dag lottades spelordningen för Final 4 i Svenska Cupen som spelas i Halmstad 9-10 mars. För vår del står Amo HK för semifinalmotståndet och avkast är 13.30 i Halmstad Arena. Glöm inte att köpa biljetter till arrangemanget.

 

https://handboll.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/ystadsifhf


Trevlig helg!

Herrlaget
SKÅNEDERBY I KVÄLL!
2023-11-24 08:57, Herrlaget
Foto: Bildbyrån - #91 Kasper Palmar

Klockan 19.00 är det avkast i Kristianstad Arena när våra vitklädda pågar ställs mot regerande svenska mästarna. Matchens sänds som alltid på Handbollsligan Live.

Med YIF:s rabattkod ”YstadsIFHF20” får du 20 % rabatt på ditt abonnemang. 

Handboll för Alla
MISSADE NI ÅRETS CUP?
2023-11-23 20:53, Handboll för Alla
Foto: MN Photo

I helgen arrangerade Ystads IF sin första parahandbollscup. Ett hundra tal barn och ungdomar med funktionsnedsättning träffades i Ystad Arena för sammanlagt 16 matcher!

Ett stort tack till HK Malmö, IFK Kristianstad, HF Karlskrona, OV Helsingborg och HK Ankaret för att ni alla kom till vår cup. Nedan hittar ni flera hundra fantastiska bilder som Mikael Nilsson på MN Photo tog under dagen.

https://www.mnphoto.se/Handboll/Ystads-IF-HF/2023-11-19-Cup-for-Alla/

 

Nyheter från våra lag
Herrlaget, 29/11 18:51 
Damlaget, 29/11 10:00 
F12 (2011), 26/11 20:40 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS