Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Välkommen till föreläsning med Allan Lundbladh
2020-02-24 13:39
"Bli medveten om ditt omedvetna beteende". Det är rubriken på föreläsningen som Allan Lundbladh ger i Ystad Arena den 14:e mars.

Man själv tror att man är den perfekta föräldern. Hur kan det då komma sig att ett av fem barn som idrottar känner negativ föräldrapress? Om denna frågeställning, och annat som hör till ens egna omedvetna beteende, kommer Allan att berätta om. Du kan förvänta dig en riktig aha-upplevelse.  
U-lag/HJ
Referat: IK Baltichov - Ystads IF HF U
Blek insats gav förlust mot Baltichov
2020-02-24 12:01, U-lag/HJ
YIF U hade chans att ta två viktiga poäng i bortamatchen mot IK Baltichov i helgen som gick. Men det blev inte som man tänkt sig utan istället blev det en tung förlust med 26-31 (14-16) på bortaplan. Det blev inga poäng i bagaget med hem på den 37 mil långa hemresan tyvärr. 

-Det var jäkligt blekt, vi var så rädda att förlora att det knöt sig, sa Tor Blendberg till YA.
Herrlaget
Bilder, statistik och media efter segern i Ystaderbyt
2020-02-22 15:12, Herrlaget
Det var många glada miner efter derbyt i Ystad Arena igår. Som på den här bilden på herrspelare och på framtidens herrspelare (?). Riktigt roligt att se många av våra 600 ungdomsspelare i i arenan igår. Du hittar fler bilder från Jeanette Lindeskog i vårt Bildgalleri.
Herrlaget
Referat: Ystads IF HF - IFK Ystad HK
En härlig seger mot IFK Ystad!
2020-02-21 22:00, Herrlaget
Bild: Anders Persson gjorde sitt sista Ysta:derby (foto: Jeanette Lindeskog)
Det vinster och det finns riktigt härliga vinster. Kvällens vinst över IFK Ystad tillhör den sistnämnda kategorin. Matchen slutar 28-23 och vi tar med oss två sköna poäng. Sammanlagt vinner vi två matcher av tre mot IFK den här säsongen. Bäst i stan alltså! 

Hör vad matchens profil samt matchens poängkung hade att säga till Gustav Wennerholm efter matchen:
Herrlaget
Krönika: Sista Ystaderbyt ikväll!
2020-02-21 13:10, Herrlaget
Ikväll kommer Ystad Arena att koka. Anledningen är så klart att det är ett Ystaderby där med start kl. 19:30. Självklart skall du vara på plats för att få uppleva det och när du väl är där gäller det att stötta våra pågar så mycket som möjligt. 

Det här är det sista derbyt mellan YIF och IFK i Handbollsligan den här säsongen. Den som segrar i matchen kommer vråla så mycket att killarna i det andra omklädningsrummet får använda öronproppar för att inte höra det. För en sån här match handlar inte bara om två poäng. Matchen handlar om prestige, stolthet, vilja, kampanda och att kunna gå med ett leende på läpparna på Östergatan imorgon.   
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
Biljetter
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners