Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

NU SLÄPPER VI DE SISTA BILJETTERNA!
2024-05-16 09:59
Foto: Bildbyrån

Klockan 10.00 släpper vi ytterligare ett 50-tal biljetter till onsdagens final. Det är cirka 25 platser på kortsidan och 25 på långsidan längst nere vid planen.

(OBS! Platserna på långsidan har begränsad sikt för barn pga reklamskyltarna som är placerade längs planen.)

Köp din biljett via våra biljettsida.

#vitahjärtat

Herrlaget
FÖRST TILL KVARN GÄLLER!
2024-05-14 09:39, Herrlaget

Tack vare vårt fantastiska sponsorer kan vi erbjuda våra vitklädda YIF:are att åka med till SM-finalen mot IK Sävehof på måndag HELT GRATIS. Buss och sittplatsbiljett ingår.

Avresa 12:30 från Ystad Arena med ett kort stopp på vägen. Vi räknar med att komma till Partille 17:15 och avkast är 18:00.

Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. (Om man anmäler sig och inte dyker upp eller avanmäler sig samma dag debiteras man 400 kr/person.)

Anmälan sker till kansli@yif.se senast torsdag 18:00.

Tack till följande sponsorer:

BUSS 1 – Ystad Trädgårdsservice
BUSS 2 – Ryds Glas
Buss 3 – Ystad Wrapping, Hemrex & Ekdahl Miljö

PRESSMEDDELANDE.
2024-05-07 17:00
Avgående klubbchef Andreas Narsell. Foto: Jenny Karlsson

Ystads IF:s klubbchef lämnar efter säsongen.

 

Andreas Narsell rekryterades som ny klubbchef till Ystads IF 2019. Avtalet skrevs på fem år och nu väljer han att inte förlänga det utan istället gå vidare i yrkeslivet.

 

- Det har varit en ära att få vara en liten del av denna fina förenings historia. Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren både på ungdomssidan och för herr- och damlagen. Det finns så många människor i YIF-familjen som tillsammans skapar något magisk. Allt från alla engagerade föräldrar, volontärer, sponsorer, publik, personal, till ledare och spelare. Jag är glad att jag har fått lära känna så många av dem, säger Andreas Narsell.

 

Under de fem åren som gått har klubben tagit sig till final i European Cup mitt under brinnande pandemi, herrlaget har blivit Svenska mästare och vunnit Svenska Cupen, damlaget har avancerat från division 1 till högsta serien Handbollsligan, ungdomarna har tagit flera medaljer i USM och dessutom har föreningen utsetts till Årets förening i Skåne i tuff konkurrens med 2.400 andra föreningar.

 

- Att vara klubbchef i en förening med YIF:s historia och ambitionsnivå är inget jobb utan snarare en livsstil, även för familjen. Jag har med glädje lagt ner min själ och hjärta i klubben, precis som så många andra. Det har varit en fantastisk tid som jag aldrig skulle velat vara utan och jag tar med mig många fina minnen. Men nu är det dags för någon annan att ta vid och fortsätta driva klubbens utveckling, säger Andreas Narsell

 

Andreas kommer att fortsätta i sin roll några månader till så att klubben hinner hitta en lämplig ersättare inför kommande säsong, ett arbete som redan påbörjats av styrelsen i samarbete med rekryteringsfirman Hireq.

 

- Självklart är det tråkigt att Andreas lämnar, men det är faktiskt inget konstigt. För att använda idrottsspråk så har man ju spelare och ledare på kontrakt under en tid, innan de går vidare i sina karriärer. Denna gång är det klubbchefen som väljer att gå vidare.

 

Vi är tacksamma för allt jobb han lagt ner i klubben under dessa fem år och nu ska vi gemensamt se till att övergången till nästa del av föreningens framtid blir så bra som möjligt för alla parter, säger Mats Persson, styrelseordförande i Ystads IF Handboll.

 

Föreningen har just nu fullt fokus på SM-finalspelet för herrarna och alla förberedelser inför kommande säsong, något Andreas kommer att jobba med fram till sin sista arbetsdag som beräknas bli i början av september.

Herrlaget
BILJETTER TILL SM-FINALERNA!
2024-05-07 10:48, Herrlaget

Vi är klara för ännu en SM-final och i år ställs vi mot IK Sävehof i en serie om bäst av fem.

Biljetterna till första hemmamatchen den 22 maj släpps i dag 15:00 via vår biljettsida!

(Vi kommer att arrangera supporterbussar till bortamatcherna och återkommer inom kort med mer information.)

DET ÄR DAGS FÖR SM-FINAL!
2024-05-06 21:17
Foto: Bildbyrån

I dag har vi säkrat platsen till SM-Finalen i Handbollsligan. Efter en härlig vinst ikväll mot Önneröds HK i semifinalerna med 29-33 kunde vi konstatera att vi är klara för SM-final 2024 - IGEN!!

Vi kommer att släppa biljetterna under morgondagen så snart vi vet mer om datum, tider och priser!

Tack för att ni stöttar Ystad IF Handboll.

#vitahjärtat

Nyheter från våra lag
Herrlaget, 14/05 09:39 
Herrlaget, 07/05 10:48 
Herrlaget, 06/05 14:23 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS