SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION * GLÄDJE * KAMPANDA
Herrlaget

Välkommen till säsongen 2021-2022!
Herrlagets sommartrupp 2021-2022

Överst fr.vä:  Wilhelm Ernst (lämnat), Therese Kleman (sjukgymnast), Edvin Persson, Hampus Karlsson, Johan Dahlin, Jonathan Engström, Jörgen Rydberg (lagledare) och Christoffer Svensson.

Mitten fr. vä: Kasper Palmar, Marcus Gustavsson, Daniel Jerrhag (lagläkare), Philip Stenmalm, Knud Ronau Larsen, Anton Månsson, Philip Åkesson (fystränare), Pontus Encrantz och Jonathan Svensson.
Nederst fr. vä: Julius Lindskog Andersson, Hampus Andersson, Erik Hvenfelt, Marcus Lindgren (assisterande tränare), Kim Andersson, Jakob Nygren (lagkapten), Oscar Carlén (huvudtränare), Niklas Kraft, Jim Andersson och Dalibor Doder.
Inga biljetter kvar till finalen!
2022-05-25 12:30
Foto: Bildbyrån

På fredag spelar vi fjärde SM-finalen mot IFK Skövde. Det är helt fullt i Ystad Arena. Samtliga stå- och sittplatser är bokade. OBS! Det innebär att även ungdomar under 15 år som normalt har fri entré måste ha en biljett för att kunna komma in. För er som inte fått tag i biljett visas matchen på C More och TV 12. Avkast 19:10.

JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
2022-05-24 21:16
Foto: Bildbyrån
Det är svårt att hitta orden men vi vinner borta i Arena Skövde IGEN och leder nu med 2-1 i SM-finalserien mot IFK Skövde.

Matchens lirare blev helt korrekt Niklas Kraft! På fredag lär Ystad Arena koka över! Alla sittplatsbiljetter är slut sedan ett par dagar men det finns ett fåtal ståplatsbiljetter kvar och dessa lär ta slut omgående.

Nu laddar vi för fullt inför fredag!
Biljetterna släppta till final 4
2022-05-23 09:00
Foto: Jeanette Lindeskog

Klockan 09.00 släppte vi biljetter till fredagens fjärde finalmatch. De går att köpa på Casa Blanca eller via hemsidan. Biljettrycket är dock extremt högt så det gäller att skynda sig om man vill ha biljett!

Carlén och Stenmalm i All star!
2022-05-21 21:59
Varje år utser Handbollsligan ett All Star Team. I år har YIF inte mindre än två namn på listan. Coach Carlén får pris som årets tränare och Philip Stenmalm som årets försvarare.

Vi är stolta över våra pågar och gratulerar dem till utmärkelserna. Vi kan bara hålla med juryn om att det är välförtjänt!

Fullsatt i Ystad Arena på lördag!
2022-05-20 09:03
Det känns nästan overkligt men vi har sålt helt slut på både stå- och sittplatsbiljetter till lördagens SM-final! Matchen sänds även på C More och TV 12 för er som inte köpt biljett. Det står 1-0 till oss i finalserien som spelas i bäst av fem. Nu lyfter vi taket i arenan på lördag!

Välkomna!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners