Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
Herrlaget

BILJETTSLÄPP TILL SEMIFINALERNA!
2024-04-12 10:09
Efter onsdagens vinst är våra pågar nu klara för SM-semifinaler mot antingen IFK Skövde eller Önnereds HK (deras kvartsfinalserie pågår fortfarande!).
 
Första hemmamatchen i en serie i bäst av fem blir 23 april i Ystad Arena. Biljetterna släpps den 16 april 10.00 via vår hemsida www.yif.se eller på vårt klubbhus Himmaplan på Disponentgatan 6.
 
Vid kvartsfinalserien snittade vi över 2.200 åskådare per match så vänta inte för länge att säkra era biljetter till semifinalerna. Det lär bli gott om vitklädda i arenan!
 
OBS! Ni som har tecknat er för Säsongskort Premium har självklart era platser även under slutspelet enligt ert avtal om efterdebitering.
 
Matchvärd är PwC.
NU ÄR DET DAGS ATT SLÅ I SPIKEN!
2024-04-09 18:21
Foto: Bildbyrån - #3 Oskar Joelsson
I morgon spelar vårt herrlag den tredje matchen i SM-kvartsfinalserien mot Alingsås HK där vi leder med 2-0 i bäst av fem.
 
Pågarna behöver alltså allt stöd de kan få för att säkerställa en plats till semifinalen och med er hjälp, den åttonde spelare, kan vi göra det!
 
Klä er i vitt och köp biljett via vår hemsida eller i arenan där kassan öppnar en timme före avkast.
 
Matchvärd är Mäklarna Ekström.
DET ÄR MATCHBOLL!
2024-04-08 17:53
Efter två kämpainsatser från vårt herrlag är det nu 2-0 i kvartsfinalserien i bäst av fem. På onsdag möter vi Alingsås i en tredje och potentiell avgörande match klockan 19.00 i Ystad Arena.
 
Vid vinst är vi klara för SM-semifinal så säkra era platser till matchen via vår hemsida eller i arenan där kassan öppnar en timme före avkast. Klä er i vitt och hjälp våra pågar till nya framgångar!
 
Matchvärd är Mäklarna Ekström.
ROUND TWO!
2024-04-07 08:00
Foto: Bildbyrån - #1 Alexander Lindén

Efter torsdagens första vinst i kvartsfinalserien är det nu dags att fokusera på nästa match, eftersom det är bästa av fem som gäller. I eftermiddag är det dags för den andra matchen, då i Alingsås 16.00 och matchen sänds som alltid på Handbollsligan Live.

Biljetter till onsdagens tredje kvartsfinal i Ystad Arena säljer snabbt, så vill du vara på plats är det dags att köpa via vår hemsida. Biljetterna säljs även i arenan en timme före avkast.

https://yif.ebiljett.nu/

YIF I FÖRARSÄTET!
2024-04-04 20:52
Foto: Bildbyrån - #2 Anton Månsson
Det blev en jämn inledning av den första kvartsfinalen mot Alingås HK, men trots det var vi i ledning med 17-14 i paus.
 
I andra hade våra vitklädda flera chanser att göra ett ryck men inte förrän det återstod tio minuter av matchen lyckades Carléns pågar skaka av sig gästerna och det blev till slut en säker seger med 34-29 efter en fin andra halvlek av bl a Anton Månsson och Kasper Palmar.
 
Returmatchen, och den andra av bäst av fem spelas i Alingsås på söndag 16.00 och sen är det åter igen hemmamatch på onsdag 10/4 i Ystad Arena.
 
Nästan 2.000 personer hade köpt biljett till dagens match så vänta inte allt för länge om du vill säkra din biljett för att se fortsättningen av kvartsfinalserien!
 
 
Matchens lirare utsågs av matchvärden XL Bygg Hans Anders och det blev välförtjänt Anton Månsson.
HVENFELT ÄR REDO – ÄR DU?
2024-04-04 07:26
Foto: Bildbyrån - #16 Erik Hvenfelt

I kväll är det dags för SM-slutspelet att dra igång och vi hälsar Alingsås välkomna till vår hemmaborg, Ystad Arena.

Avkast 19.00 och det börjar bli tunt med platser kvar!
Säkra dina biljetter via vår hemsida eller i arenan där kassan öppnar en timme före matchen.

https://yif.ebiljett.nu/


Frågan är – kommer Hvenis att komplettera sin majestätiska mustasch med matchande slutspelsskägg?

#vitahjärtat

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 10/4 19:00
30 - 29
Sön 7/4 16:00
34 - 35
Kommande aktiviteter
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS