Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Välkommen till säsongen 2020-2021!
Herrlagets sommartrupp 2020-2021
Överst fr.vä: Albin Broman, Filip Pettersson, Hampus Karlsson, Truls Landgren, Erik Svensson, Johan Dahlin, Edvin Persson, Theo Johansson.
Mitten fr. vä: Jim Andersson, Wilhelm Ernst, Mattias Andersson (mv-tränare), Herman Hugosson, Pontus Encrantz, Knud Ronau Larsen, Philip Åkesson (fys.tränare), Jonathan Svensson, Jakob Nygren.
Nederst fr. vä: Christoffer Svensson, Ludvig Hallbäck, Niklas Kraft, Marcus Lindgren (ass.tränare), Lasse Balstad (lagkapten), Kim Andersson, Oscar Carlén (huvudtränare), Erik Hvenfelt, Dalibor Doder, Hampus Andersson.  
Krönika: Ännu en (nästan) publikfri match
2020-09-23 10:00

Inget är som väntans tider som bekant. Länge har vi fått vänta på beskedet från Regeringen i publikfrågan. Skall vi få ta in fler än 50 personer på våra matcher eller får vi det inte? I skrivande stund lever vi fortfarande i ovisshet. Är det rimligt? Dels med tanke på att det nu är mer än sex veckor sedan Jonas Gardell röt till och skrev ”Amanda Lind måste avgå”. Kort därefter höll Lind presskonferens och lovade att ge kulturen och idrotten besked i publikfrågan och att ett nytt regelverk skall träda i kraft den 1 oktober.     

Köp stödbiljett till matchen YIF vs Alingsås HK
2020-09-22 11:28
Först av allt - tack till er som köpte stödbiljetter till matchen YIF vs Varberg. Vi är väldigt tacksamma för att ni stöttade vår förening i dessa svåra tider med stora publikrestriktioner under Coronapandemin.

Ny match innebär att vi säljer nya stödbiljetter. Så här går det till:
Vi lottar ut 50 sittplatser till matchen YIF vs Alingsås
2020-09-21 15:49
Dags för ny hemmamatch på fredag kl. 19:00 mot Alingsås HK. Ny match innebär ny utlottning av sittplatsbiljetter, där du som har säsongskort har möjlighet att vinna biljetter till matchen. 
 
Som tidigare nämnts tillåts f.o.m. nu 50 personer som publik på handbollsmatcher, detta utöver volontärer, journalister, spelare och matchfunktionärer.
Oavgjort mot IK Sävehof ikväll
2020-09-17 22:19
Ack så nära. Det var känslan direkt efter slutsignal. För två sekunder innan matchen blåstes av gjorde Ludvig Hallbäck det vi trodde var segermålet. Men i samma stund blåste domaren för felaktig spärr på ”Chrall”, ett tveksamt domslut. Matchen slutade istället oavgjort 28-28 efter att vi ledde i halvtid med 18-17. 


-Från vår vinkel där vi står och från kameravinkeln i tv så ser det ut som ett klart felaktigt domslut. Domaren säger att han har en annan vinkel och ser det från sitt håll. Det är olika vinklar, men det är klart att vi är besvikna på det, sa Oscar Carlén till YA, som inte ville ge någon skuld åt domaren.

-Vi har den känslan att det var ett felaktigt domslut, men domaren var stensäker på sin sak när jag pratade med honom efteråt. Det är en duktig domare och jag känner att jag får lita på honom. Men visst är vi besvikna eftersom det var så nära seger, sa Oscar vidare. 

GAMEDAY! Herrlaget möter Sävehof på bortaplan
2020-09-17 16:24
Foto: Jeanette Lindeskog. Kommer det att krävas två man att bevaka Ludde ikväll också?
Idag blir det sen handbollsunderhållning från Partille Arena. För matchen IK Sävehof vs YIF startar inte förrän kl. 20.00. Som vanligt kan du se matchen på webb-TV hos CMore - länk till matchen. Har du ännu inte skaffat ett CMore konto kan du göra det här, då stöttar du vår förening på samma gång.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners