Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
Herrlaget

200 KR FÖR BUSS T/R INKL ENTRÉ.
2024-04-19 15:13
På tisdag drar SM-semifinalerna mot Önnereds HK igång och redan på torsdag 25/4 är det returmöte i ÖHK-hallen.
 
Nu arrangerar vi supporterbuss till matchen och tack vare sponsring från Trinus Travel och HP Holding kan vi erbjuda buss t/r inkl. ståplatsbiljett för endast 200 kr! Avresa från Ystad Arena 14:30 och hemfärd direkt efter matchen.
 
Boka din plats på bussen senast 24 april, 09.00 på kansli@yif.se eller 0411-211 900.
 
OBS! Det går att lösa stittplats också. Meddela vårt kansli om du behöver det istället.
 
KÖP BILJETTER TILL SEMIFINALERNA!
2024-04-18 14:44
Nu är samtliga datum satta för SM-semifinalserien mot Önnereds HK. Köp biljetter via vår hemsida eller på vårt kansli Himmaplan på Disponentgatan 6 i Ystad, vardagar 9-12.
 
Under kvartsfinalserien snittade vi över 2.200 åskådare per match så vänta inte allt för länge på att köpa biljetter!
 
(OBS! Biljetter till en eventuell semifinal 5 släpps så snart det i så fall blir aktuellt.)
 
SUPPORTERBUSS:
Vi kommer arrangera en supporterbuss till match 2 i Önnered 25 april. Tack vare sponsring från Trinus Travel och HP Holding kan vi erbjuda bussbiljett t/r inkl ståplatsbiljett för ENDAST 200 kr/person! Boka via kansli@yif.se eller 0411-211900 senast 24 april, 09.00. (Det finns sittplatser att boka i ÖHK-hallen också vid behov.) Avresa 25/4, 14:30 från Ystad Arena och åter direkt efter matchen.
PRESSMEDDELANDE.
2024-04-16 11:00
Foto: Bildbyrån - #22 Ebbe Stankiewicz
Ebbe Stankiewicz lämnar Ystads IF efter säsongen för danska Sønderjyske Håndbold. Ebbe har sagt upp sitt avtal med YIF enligt en klausul som finns i hans kontrakt.
 
- Jag har coachat få spelare som jobbar så hårt som Ebbe. Han behöver en större roll än den vi kan erbjuda bakom Niclas Ekberg nästa år vilket gör att jag stöttar honom i beslutet att lämna klubben och önskar honom lycka till i hans nästa klubb, säger Oscar Carlén, huvudtränare för Ystads IF:s herrlag.
 
Ebbe kommenterar själv sitt val:
 
- Efter säsongen är det dags för mig att lämna klubben och jag har haft en fantastisk tid här i Ystads IF. Jag har verkligen trivts otroligt mycket och har haft möjligheten att utvecklas både som spelare och som person. Det bästa med klubben har varit att få lära känna så många fantastiska människor, både på och utanför planen. Jag kommer alltid att minnas våra äventyr i Europa och den otroliga känslan av att vinna guld i Svenska Cupen. Nu laddar vi för slutspel, och går all in för att vinna en titel till!
 
Marcus Lindgren är sportsligt ansvarig för herrlaget och är tacksam för den tid Ebbe varit i laget.
 
- Ebbe är en spelare som personifierar YIF:s ledord Passion, Glädje och Kampanda och vi hoppas att han kommer att fortsätta utvecklas i sin nya klubb. Vi har haft stor glädje av att ha honom i laget och föreningen och önskar Ebbe stort lycka till, och välkommen tillbaka i den vita tröjan i framtiden.
BILJETTSLÄPP TILL SEMIFINALERNA!
2024-04-12 10:09
Efter onsdagens vinst är våra pågar nu klara för SM-semifinaler mot antingen IFK Skövde eller Önnereds HK (deras kvartsfinalserie pågår fortfarande!).
 
Första hemmamatchen i en serie i bäst av fem blir 23 april i Ystad Arena. Biljetterna släpps den 16 april 10.00 via vår hemsida www.yif.se eller på vårt klubbhus Himmaplan på Disponentgatan 6.
 
Vid kvartsfinalserien snittade vi över 2.200 åskådare per match så vänta inte för länge att säkra era biljetter till semifinalerna. Det lär bli gott om vitklädda i arenan!
 
OBS! Ni som har tecknat er för Säsongskort Premium har självklart era platser även under slutspelet enligt ert avtal om efterdebitering.
 
Matchvärd är PwC.
NU ÄR DET DAGS ATT SLÅ I SPIKEN!
2024-04-09 18:21
Foto: Bildbyrån - #3 Oskar Joelsson
I morgon spelar vårt herrlag den tredje matchen i SM-kvartsfinalserien mot Alingsås HK där vi leder med 2-0 i bäst av fem.
 
Pågarna behöver alltså allt stöd de kan få för att säkerställa en plats till semifinalen och med er hjälp, den åttonde spelare, kan vi göra det!
 
Klä er i vitt och köp biljett via vår hemsida eller i arenan där kassan öppnar en timme före avkast.
 
Matchvärd är Mäklarna Ekström.
DET ÄR MATCHBOLL!
2024-04-08 17:53
Efter två kämpainsatser från vårt herrlag är det nu 2-0 i kvartsfinalserien i bäst av fem. På onsdag möter vi Alingsås i en tredje och potentiell avgörande match klockan 19.00 i Ystad Arena.
 
Vid vinst är vi klara för SM-semifinal så säkra era platser till matchen via vår hemsida eller i arenan där kassan öppnar en timme före avkast. Klä er i vitt och hjälp våra pågar till nya framgångar!
 
Matchvärd är Mäklarna Ekström.
Spelade matcher
Ons 10/4 19:00
30 - 29
Sön 7/4 16:00
34 - 35
Kommande aktiviteter
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS