SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget
Välkommen till säsongen 2020-2021!
Damlaget 2020-2021
Överst fr. vä: Emilia Cavalli-Björkman, Sandra Nilsson, Hilde Andersson, Tomke Hedin, Wilma Birger, Hanna Olofsson.
Mitten fr. vä: Louise Westerberg, Michelle Fyhr-Seifert (sportsligt ansvarig), Julia Nilsson, Elin Jarl, Filippa Svennergård, Christian Brink (admin./material), Sanna Lindblad.
Nederst fr.vä: Zaga Thörn Hedberg, Alicia Fransson, Magnus Söderman, Jonna Jellbring, Amanda Larsson, Daniel Svensson (huvudtränare), Erika Lellky, Tova Dahlberg.   

Saknas på bild: Malin Hermansson (målvakt)
Jonna Jelbring förlänger med YIF Dam
2021-04-19 19:32

Vår rutinerade högernia Jonna Jelbring förlänger med Ystads IF och hon blir klubben trogen under de kommande två åren. Jonna är den av våra spelare som fått möjlighet att lira matcher i år, hon drog på sig LUGI-tröjan under sex matcher i SHE efter nyår. Det blev en nyttig erfarenhet som hon tar med sig in i kommande säsong. 

Ystadtjejen Julia Olsson vänder hem igen
2021-04-15 08:00
Foto: Bildbyrån

Nästa nyförvärv, det femte i ordningen inför nästa säsong, är Julia Olsson från Lugi. Högernian har lirat med Lugi i SHE och där har hon spelat de fem senaste säsongerna. 22-åriga Julia har även meriter från U-landslagen i vilka hon spelade 48 matcher. Hon kommer från Ystad ursprungligen och vi är glada för att kunna hälsa henne välkommen tillbaka.

Erika Lellky förlänger med Ystads IF
2021-04-07 12:14

Damlaget fortsätter att rusta inför säsongen 2021/2022, allt för att det skall bli ett starkt lag som man ställer på planen i seriepremiären. Ännu ett spelaravtal är undertecknat, den här gången handlar det om att vänsternian Erika Lellky stannar kvar i Ystads IF. Hon har skrivit under ett avtal om 1 + 1 år.  

Norska mittsexan Vilde Hansen Steinlund till YIF
2021-03-30 12:43
Foto: Christoffer Borg Mattisson

Ystads IF värvar ytterligare en mittsexa till kommande säsong. Vilde Hansen Steinlund heter nyförvärvet och hon kommer att bära tröja nummer 5. Norskan kommer närmast från HK Drott men Vilde har även spelat i Hästö IF (numera Karlskrona Handboll), hennes moderklubb är Bardu IL i norra Norge. Vi har skrivit ett avtal som sträcker sig över 1+1 år med 22-åringen.

Sally Sivertsson till Ystads IF från OV Helsingborg
2021-03-23 12:46
Foto: Bildbyrån

Vi fortsätter att värva spelare med rutin från de två högsta serierna till Damlaget. Den här gången har vi gjort klart med mittsexan Sally Sivertsson som kommer till oss ifrån Allsvenska OV Helsingborg. 23-åringen har skrivit under ett avtal om 1 + 1 år och hon kommer att ansluta till Damlaget inför kommande säsong.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ystads IF Handbollförening, 02/04 13:24 
Ystads IF Handbollförening, 08/03 12:41 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners