SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget

Välkommen till säsongen 2021-2022!
Damlaget 2021-2022

Överst fr. vä: Maja Persson, Julia Nilsson, Vilde Steinlund Hansen, Elin Jarl, Tomke Hedin, Wilma Birger, Sally Sivertsson.

Mitten fr. vä: Elin Steen, Agnes Asp-Rosengren, Michelle Fyhr-Seifert (Sportligt ansvarig), Julia Olsson, Erika Lellky, Christian Brink (admin/material), Alida Haraldsson, Maja Svensson.
Nederst fr.vä: Sandra Nilsson, Mikaela Lindeskog, Magnus Söderman (MV-tränare), Amanda Larsson, Daniel Svensson (huvudtränare) Stella Ohlsson, Jonna Jellbring, Amanda Larsson.
 
Saknas på bild: Alicia Fransson, Hilde Andersson, Louise Westerberg, Malin Hermansson, Tova Dahlberg.
Begränsat publikantal på dammatcherna!
2022-01-13 09:16
Med anledning av myndigheternas nya restriktioner som trädde i kraft 12/1 kommer vi att ha ett kraftigt begränsat antal platser på lördag (totalt cirka 120 st).

Ett fåtal biljetter finns för allmänheten att hämta på YIF:s kansli under torsdag eller fredag. När biljetterna är slut kommer vi att meddela detta på vår hemsida.

Inga biljetter kommer att finnas tillgängliga i arenan på matchdagen.

Det går även att se matchen på Solidsport:
https://solidsport.com/ystads-if-handboll-dam-a/games/g/74tk1mz
HEMMAPREMIÄR för damerna!
2021-10-06 13:30
Ett helt års väntan är nu över och äntligen kan vi hälsa er välkomna till säsongens första match för våra damer! Söndagen 10 oktober klockan 14.00 gästas vi av topplaget Alingsås.

Det är fri entré men eftersom våra Div 1-matcher spelas i halvt arenaläge är platserna begränsade (cirka 450 platser), så kom i tid om ni vill försäkra er om en sittplats!

OBS! Tänk på att Ystad Arena inkl badhuset numera är en kontantfri arena. Kiosken är öppen men tar bara Swish och betalkort.

Foto: Jeanette Lindeskog

 
Premiärseger för damerna!
2021-10-03 17:12
Foto: Jeanette Lindeskog
PREMIÄRSEGER!
Damernas premiär mot Shof blev en nervkittlande tillställning där kapten Malin Hermansson räddade en straff i sista sekunden. Premiärsegern (24-25) var ett faktum och vi tar med oss två välförtjänta poäng på bussen tillbaka till Ystad.

Härligt att våra damer äntligen är igång med årets säsong! Missa inte hemmamatchen mot Alingsås nästa söndag 14.00 i Ystad Arena. #vitahjärtat
Jannike Wiberg till Ystads IF
2021-09-23 10:49
Jannike Wiberg

Ystads IF skriver korttidskontrakt med Jannike Wiberg med start nästa vecka.

Jannike är en rutinerad målvakt som spelat många säsonger i högstaligan SHE. Nu väljer hon att skriva ett kontrakt med YIF som sträcker sig över en månad. 

- Vi har haft kontakt med Jannike tidigare och hon har varit med och provtränat innan sommaren men hon kände då att hon inte riktigt fick ihop tiden med små barn, studier och att spela handboll i Ystad. Diskussionerna kom hastigt upp igen när vår målvakt Elin blir borta längre än väntat efter en planerad operation, berättar Michelle Fyhr Seifert, sportslig ansvarig.  

Jannike har egentligen lagt skorna på hyllan men är inskriven som tredje målvakt i H65 Höörs trupp.

- Hon är en rutinerad målvakt som stått i SHE i många år och vi är väldigt tacksamma att hon ställer upp för oss denna period, säger Michelle.

 - Jag har spelat med Michelle i både Eslöv och H65 och kände när hon hörde av sig att jag ville hjälpa till och ställa upp för hennes skull. Jag var och tränade med laget i somras och fick redan då ett härligt intryck av spelare och ledare. Jag har ju inte spelat på ett tag men hoppas kunna bidra med något den tid jag är i Ystad, avslutar Jannike Wiberg.

Ystads IF hälsar Jannike varmt välkommen till familjen och ser fram emot att se henne i Ystad Arena.

Foto: Bildbyrån

Damlagets träningsmatcher på SolidSport
2021-08-05 12:55

Säsongens första träningsmatcher för damlaget närmar sig.

De två första kommer sändas lagets kanal på SolidSport.

Nedan finns datum, tid och länk till matcherna.

 

 

Lörd 2021-08-14 kl 12.00, YIF HF -- Eslövs IK, SolidSport

Sönd 2021-08-15 kl 15.00, YIF HF -- Höj, SolidSport

 

 

 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners