Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

Ystads IF - Sveriges bästa handbollsförening och din bästa partner

Ystads IF är så klart Sveriges bästa handbollsförening för alla oss med ett vitt hjärta som slår för YIF. För oss räcker känslorna för att vi ska ta ställning och visa att vi älskar vårt lag och vår förening. Det finns dock många andra skäl att bli partner till Ystads IF. Här ska du få några.

Sveriges främsta handbolls - förening alla kategorier
Det är vår vision och det jobbar vi stenhårt för. Det innebär självklart att vårt Elitlag ska ligga i toppen av Handbollsligan och låta höra tala om sig och synas i media. Därför förstärker vi Elitlaget till kommande säsong. Mer information om detta kommer efter hand. Vi arbetar nu långsiktigt för att bli ”bättre och bättre dag för dag” som det sjungs i omklädningsrummet efter våra segrar. En balanserad mix av Ystad-killar och spetskompetens utifrån, ungt och erfaret är vår väg att lyckas. Men en handbollsförening är mycket mer än elitlaget. I YIF har vi en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet som genom åren försett handbollsvärlden med spelande stjärnor som Oscar Carlén, Kim Andersson, Mattias Andersson m.fl. Vi är helt övertygade om att det kommer fler framöver. Vi utvecklar också föreningens organisation och resurser för att vår framgång ska vara stabil och långsiktig. Därför är vi redan Sveriges främsta handbollsförening när det gäller hur vi sköter vår ekonomi. Du vet alltså att din satsning i YIF går till att utveckla föreningen och inte till gamla skulder.

Traditionen och kulturen finns i Ystad
Ystad är något av handbollens Mecka. Ystads IF har varit en av Sveriges främsta handbollsföreningar under i stort sett hela 1900-talet och vi tänker vara det under hela 2000-talet också. Tre SM-guld (1976, 1992 och 2022) och ett antal seriesegrar är synbara bevis. I Ystad är handbollen hur stor som helst och det pratas handboll överallt. En utmärkt grogrund för nya världsstjärnor och nya framgångar för Ystads IF. Passion, glädje och kampanda har alltid varit det som präglat YIF och så ska det förbli.

Hälsa ger framgång
Vi arbetar med ett projekt som vi kallar Hälsa & Framgång. Det syftar till att se till hela människan hos spelaren eller ledaren för att vi alla ska må så bra som möjligt, både fysiskt, socialt och mentalt. Därmed kan vi också prestera så bra som möjligt. Vi vill på detta sätt nå vår vision att bli Sveriges främsta handbollsklubb – alla kategorier! Du kan läsa mer om Hälsa & Framgång genom att välja det i menysystemet till vänster.

 
#VISTÄLLERUPP

#viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan idag genomför. Totalt genomför vi 1 000 000 individuella aktivitetstillfällen. #viställerupp innefattar klubbarnas arbete inom HälsaIntegration och Inkludering. Varje klubb bedriver egna verksamheter och projekt utifrån de utmaningar och möjligheter man har på sin lokala marknad. Det kan vara skolaktiviteter för att sätta fler barn i rörelse, integrationsprojekt för nyanlända, aktiviteter för barn med funktionsvariationer och mycket mycket mera. Tillsammans manifesterar vi detta under parollen #viställerupp. Vi inom Ystads IF bedriver bland annat handbollsverksamhet för över 600 ungdomar och barn (både pojkar och flickor), "handboll för alla" som är en verksamhet för ungdomar med olika funktionsvariationer, vi driver "Kiosk för alla" samt så vi stöttar kampen mot barncancer och har under de senaste åren bidragit med mer än 1 miljon kronor till Barncancerfonden Södra.


Välkommen till Ystads IF!
Vi hoppas att du nu fått en bild av att vi jobbar hårt och seriöst med att nå vår vision och därigenom ge dig som partner valuta för din insats. Det finns många skäl att bli vår partner och vi berättar gärna mer. Givetvis är du välkommen att komma med egna idéer om hur du vill att ditt samarbete med oss ska se ut. Nu hoppas vi att du ska ta steget och bli vår partner. Vi ska göra allt för att du ska bli nöjd!

Kontaktuppgifter:
Klubbchef och Försäljningsansvarig: Andreas Narsell,  0411-211 904
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS