SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF E-sport

Välkommen till Ystads IF E-sport

På denna sida kommer du framöver att hitta information om klubbens e-sportsatsning. Just nu planerar vi för ett informationsmöte inom kort och vårt formulär för intresseanmälningar har nu öppnat. Se artikel nedan!

Med vänlig hälsning,

Ystads IF E-sport
Nu öppnar vi för intresseanmälningar!
2020-12-13 17:14
Äntligen är det dags! 

Knappt 10 månader har passerat sedan Ystads IF annonserade sin e-sportsatsning. Sedan dess har styrgruppen arbetat flitigt med att få ihop allt från träningslokal till hårdvara. Nu är lokal och datorer på plats och vi har flera meriterade e-sporttränare redo att ta sig an den nya delen av Ystads IF handboll. 
Allmän information Q & A
2020-01-30 11:59

När kan man anmäla sig till Ystads IF e-sport?
Vi kommer inom kort att sätta upp en sida där man kan anmäla sitt intresse för vår nya e-sportavdelning. Just nu jobbar arbetsgruppen med att få allt praktiskt på plats. Följ gärna vårt Instagramkonto @yifesport för att få löpande information om hur det går.

Vem kan vara med?
I princip kan alla som gillar e-sport vara med. Vi kommer både att ha medlemsformer för online och offline. Dvs, där vi träffas och spelar i vår e-sportlokal men även distansmedlemmar som spelar från sina egna datorer.

Vilka spel kommer ni spela?
Detta är just nu under utredning. Vi kommer inledningsvis att fokusera på de 3-4 vanligaste spelen för att sedan utöka efterhand som medlemmarna önskar.

Vad kostar det att vara med?
Vi kommer att ha en medlemsavgift samt en träningsavgift på samma sätt som vi i dag hanterar våra handbollsmedlemmar. Priserna är ännu inte spikade.

Frågor?
Kontakta andreas.narsell@yif.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners