Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF E-sport

Välkommen till Ystads IF E-sport

Syftet med denna är att erbjuda fler barn och ungdomar en möjlighet att vara del av föreningslivet. Vår e-sport kopplas nära ihop med vikten av fysisk aktivitet, sömn, rätt kost och sociala aktiviteter i och kring träningslokalen. Som en del i e-sportvärlden arrangeras ofta LAN som på traditionellt idrottsspråk kan jämställas med träningsläger och matchspelande.

 

Det största och mest framgångsrika sådana i Sverige är DreamHack som årligen attraherar tusentals gamers till sina evenemang. I tio år har föreningen Ninjat arrangerat LAN i Ystad med stora framgångar.

 

I verksamheten har vi för närvarande Fortnite och CS2 i träning, men letar alltid efter en möjlighet att utöka spelalternativen.

 

Träningstider:

Fortnite : Måndagar 17.00 - 19.00 samt Onsdagar 17.00 - 19.00

CS2 : Tisdagar 17.00 - 19.00 samt Onsdagar 17.00 - 19.00

 

Är du intresserad av att regelbundet träna e-sport?
Gör en intresseanmälning här: INTRESSEANMÄLNING

 

Ev. frågor besvaras av vår e-sportansvarige

Fredrik Hennigor, 0411-211909, fredrik.hennigor@yif.se.

 

Varmt välkomna!

 

/Ystads IF E-sport

Årets julklapp till alla gamers!
2022-12-13 08:52
Nu har vi släppt biljetterna till södra Sveriges största gamingevent denna vinter - NINJAT WINTER 23, 5-8/1! Efter tre års coviduppehåll satsar vi nu större än någonsin och flyttar in årets LAN i Ystad Arena.

72-timmar med e-sport och datorspel tillsammans med hundratals likasinnade! Biljetter från endast 649 kronor. Läs mer och boka plats på www.ninjat.se.

Ninjat Winter 23 arrangeras av Ystads IF E-sport i samarbete med Elgiganten Gaming, HP Holding, Polykemi, Sparbanken Syd, Teleservice Skåne, Ystads Allehanda och Ystads kommun.
Allmän information Q & A
2022-10-01 11:59

När kan man anmäla sig till Ystads IF e-sport?
Är du intresserad av att bli en E-sportare? Kontakta Fredrik Hennigor på fredrik.hennigor@yif.se. Följ även gärna vårt Instagramkonto @yifesport för att få löpande information om hur det går.

Vem kan vara med?
I princip kan alla som gillar e-sport vara med. Vi kommer både att ha medlemsformer för online och offline. Dvs, där vi träffas och spelar i vår e-sportlokal men även distansmedlemmar som spelar från sina egna datorer.

Vilka spel kommer ni spela?
I dagsläget är det Counter-Strike Global Offensive men vi tar gärna emot anmälningar till andra spel. 

Vad kostar det att vara med?
Vi kommer att ha en medlemsavgift samt en träningsavgift på samma sätt som vi idag hanterar våra handbollsmedlemmar. 

Frågor?
Kontakta fredrik.hennigor@yif.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS