Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
U-lag/HJ
Nästa hemmamatch för YIF U herr
Matchen kommer att sändas live och du hittar matchen via www.livefromystad.se

Referat: IK Baltichov - Ystads IF HF U
Blek insats gav förlust mot Baltichov
2020-02-24 12:01
YIF U hade chans att ta två viktiga poäng i bortamatchen mot IK Baltichov i helgen som gick. Men det blev inte som man tänkt sig utan istället blev det en tung förlust med 26-31 (14-16) på bortaplan. Det blev inga poäng i bagaget med hem på den 37 mil långa hemresan tyvärr. 

-Det var jäkligt blekt, vi var så rädda att förlora att det knöt sig, sa Tor Blendberg till YA.
Referat: Ystads IF HF U - HK Farmen
Säker seger för YIF U mot HK Farmen
2020-02-17 10:34
YIF U fortsatte i vinnarspåret som skapades i onsdags mot Anderstorp. Igår söndag vann man mot LUGI:s farmarlag HK Farmen i Ystad Arena med 28-22 (12-9 i halvtid). Fyra poäng in på kontot i förra veckan och läget ser lite ljusare ut helt plötsligt. Härligt!

-Jag är jättenöjd. Vi hade en tydlig matchplan och grabbarna höll den bra, sa Tor Blendberg till YA. I den här matchen var det enbart en spelare från herrlaget med och det var högersexan Filip Pettersson. En stark prestation av i princip ett rent U-lag alltså. 
Referat: Ystads IF HF U - Anderstorps SK
YIF U tog viktiga poäng mot Anderstorp
2020-02-13 10:45
Jakten på förnyat kontrakt fortsatte igår för YIF U. Det blev en viktig seger med 33-30 (20-13) över Anderstorps SK och därmed två poäng in på kontot. 

Igår var YIF U förstärkta av Ludvig Hallbäck, Dalibor Doder, Erik Hvenfeldt och Johan Dahlin. - Ena delen av vårt uppdrag är att utbilda unga spelare och slussa in dem i seniorvärlden. Vi brukar ha en snittålder på under 18 år. Den andra delen - som man ofta glömmer bort - är att även finnas där för A-lagsspelare som behöver speltid eller som behöver träna på någonting speciellt i sitt spel. Det här var en jättefin möjlighet för en del A-lagsspelare att få en match i benen, sa tränaren Tor Blendberg till YA.              
YIF U föll mot tuffast möjliga motstånd
2020-02-10 10:07
Bild: Albin Broman blev vår främste målskytt (Foto: Jeanette Lindeskog)
Våra pågar i YIF U herr mötte serieledarna Vinslövs HK i fredags. Matchen var på bortaplan och mot ett lag som enbart tappat tre poäng i serien, självklart var det en match som skulle bli svår att vinna. Fram till tio minuter hängde vi med och då var ställningen 5-5. Därefter gjorde Vinslöv ett ryck till 10-5 och de fortsatte att utöka ledningen i matchen. Till slut stod det 31-21 på resultattavlan vilket innebar att våra pågar fick åka hem tomhänta från Vinslöv, men med en nyttig erfarenhet.      
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ystads IF Handbollförening, 24/02 13:39 
Ystads IF Handbollförening, 14/02 10:00 
Ystads IF Handbollförening, 11/02 15:19 
 
HUVUDSPONSORER
Biljetter
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners