Köp biljetter till Final 4 i Halmstad 9-10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
U-lag/HJ

Ystads IF HF U - HK S-hof
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 december, 15:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Herr 1 södra   Tabell >>
Samling:13:45
YIF U herr förlorade mot HK S-hof på hemmaplan
2019-12-16 11:35
Vårt utvecklingslag på herrsidan - YIF U - inkasserade i lördags sin sjunde förlust den här säsongen. De mötte Sävehofs farmarlag HK S-hof på hemmaplan och förlusten skrevs till 26-29 efter YIF-ledning 16-14 i halvtid. 

Det var unga pågar i båda lagen, enbart två spelare var äldre än 19 år. En av de unga var vår egen Ludvig Hallbäck. -Ludde tog ansvar och drog ett tungt lass, men när han tröttnade så var det ingen som klev fram. Vi blev passiva och spelade mycket i sidled. Det saknades lite vinnarskalle, sa tränaren Tor Blendberg till YA.        
Det Tor refererar till är att vi ledde matchen med 21-15 efter 35 minuter, men därefter äter S-hof upp vår ledning för att vara ikapp vid ställningen 24-24 efter knappt 50 minuter.  

Bästa målskyttar blev Filip Pettersson och Ludvig Hallbäck med vars fem mål. Alla målskyttar hittar du i matchprotokollet.  Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst): YIF U ner på kvalplats efter förlust
           
Nu vänder serien och det innebär att vi möter S-hof i nästa match, den spelas efter juluppehållet i Partille Arena.

yif.se/Jörgen Hansson 


<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS