Köp biljetter till Final 4 i Halmstad 9-10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
U-lag/HJ

Ystads IF HF U - IK Baltichov
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 oktober, 15:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Herr 1 södra   Tabell >>
Samling:13:45
Hemmapremiären slutade med storvinst för YIF U
2019-10-21 10:20
Det var lite av en ketchupeffekt för YIF U mot IK Baltichov i lördags. Först kom ingenting, sen kom allt. Det tog 22 minuter att komma ifatt Baltichov i matchprotokollet (10-10), därefter var YIF U i förarsätet resten matchen. Matchen slutade med YIF-seger 35-22 efter 15-10 i halvtid. Det blev 2 poäng och 13-plusmål in på kontot! Snyggt pågar!  

- Vi märke rätt snabbt att de började tröttna, och när de väl gjorde det var det fritt spjäll, sa tränaren Tor Blendberg till YA. "Erik Hvenfeldt var fantastisk i målet och Philip Stävensjö gjorde också en riktigt bra insats, men alla förtjänar beröm" sa Tor vidare.
Det blev Vilhelm Ernst som gjorde mest mål i matchen - hela sju mål. Adam Wennerholm gjorde näst mest mål med sina sex mål. Edvin Persson och Albin Broman delade på 3:e platsen med vars fem mål. Alla målskyttar i matchprotokollet

Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst):  . Efter fyra spelade matcher ligger YIF U nu på en 5:e plats i tabellen, en bra säsongstart för dom. Nästa match blir på bortaplan mot LUGI:s farmarlag HK Farmen på söndag. 

/Jörgen Hansson 

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS