Aktivitetsinfo: Dags för matcher i Eslöv:

Om ni kör direkt till hallen ber vi er att meddela detta i SportAdmin-appen. Samling i hallen senast 11.30

Kom ihåg matchkläder, vattenflaska och något litet att äta. Lämna smycken hemma. Vi ser gärna att flickorna duschar i hallen före hemfärd.
IK Sund - YIF HF Vit
2023-01-22 16:54

Första matchen för dagen gick mot IK Sund och där hade vi revansch att utkräva efter semifinalförlusten i Lundaspelen. I den föregående matchen mellan IK Sund och arrangören Eslövs IK hade vi sett att båda lagen spelade offensivt försvar, vilket skulle passa oss bra då vi just nu tränar mycket på både hur vi själva kan spela offensivt i försvaret men samtidigt hur vi ska lösa det i vårt anfallsspel.

Matchen började svagt för vår del, IK Sund hade ett par spelare som var duktiga i en mot en-situationer och vi hade svårt att hänga med och hamnade i underläge 4-1. Men när vi började hjälpas åt mer i försvaret och ge understöd till spelaren bredvid oss och flytta till den sida bollen befann sig på så kom vi igång rejält med vårt spel. Efter underläge med 7-6 i paus lyckades vi vända matchen i den andra halvleken tack vare fortsatt bra försvarsspel med uppoffringar för varandra och härlig kämpaglöd samtidigt som vi hade fin rörelse i anfallsspel och kom till bra lägen som kund omsättas i mål.

Sammanfattningsvis väldigt starkt att vända på matchen och en fantastiskt genomförd match av alla spelare som gav oss belöning i form av seger med 17-11 och en glädjeyra i "seger-ringen" direkt efter matchen.