SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget

Daniel Svensson fortsätter som tränare i YIF Dam
2020-02-28 13:13
Bild: Daniel Svensson är redo att slänga in Timeoutkortet för YIF även nästa säsong.
En nyckelperson i Damlaget förlänger med Ystads IF. Vår huvudtränare Daniel Svensson har glädjande nog bestämt sig för att skriva på ett avtal om 1 + 1 år. Därmed säkerställer vi kontinuitet på den viktiga posten som ytterst ansvarig för vårt Damlag, där den uttalade ambitionen är att avancera till Allsvenskan. 

Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig Flick & Damverksamheten: Det känns väldigt kul att "Danne" vill fortsätta att vara ansvarig huvudtränare för vårt Damlag. Han har under sina två år redan utvecklat verksamheten både vad det gäller träning/organisation och seriositet.  Därför känns extra roligt att vi kan fortsätta på den linjen och ha en kontinuitet i vår vidare satsning mot högre mål.


Daniel Svensson: Det känns bra att fortsatt vara en del av Ystads IF:s satsning och att få bygga vidare med att utveckla laget. Min och klubbens ambition är att klättra i seriesystemet och det är jag övertygad om att vi kommer göra. Framtiden ser väldigt ljus ut med en väl fungerande organisation, ett u-lag på frammarsch och en ungdomssektion med stora kullar.


Bästa handbollshälsningar

Ystads IF Handbollsförening


Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners