Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Daniel Svensson fortsätter som tränare i YIF Dam
2020-02-28 13:13
Bild: Daniel Svensson är redo att slänga in Timeoutkortet för YIF även nästa säsong.
En nyckelperson i Damlaget förlänger med Ystads IF. Vår huvudtränare Daniel Svensson har glädjande nog bestämt sig för att skriva på ett avtal om 1 + 1 år. Därmed säkerställer vi kontinuitet på den viktiga posten som ytterst ansvarig för vårt Damlag, där den uttalade ambitionen är att avancera till Allsvenskan. 

Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig Flick & Damverksamheten: Det känns väldigt kul att "Danne" vill fortsätta att vara ansvarig huvudtränare för vårt Damlag. Han har under sina två år redan utvecklat verksamheten både vad det gäller träning/organisation och seriositet.  Därför känns extra roligt att vi kan fortsätta på den linjen och ha en kontinuitet i vår vidare satsning mot högre mål.


Daniel Svensson: Det känns bra att fortsatt vara en del av Ystads IF:s satsning och att få bygga vidare med att utveckla laget. Min och klubbens ambition är att klättra i seriesystemet och det är jag övertygad om att vi kommer göra. Framtiden ser väldigt ljus ut med en väl fungerande organisation, ett u-lag på frammarsch och en ungdomssektion med stora kullar.


Bästa handbollshälsningar

Ystads IF Handbollsförening


Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners