Köp biljetter till Final 4 i Halmstad 9-10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
Damlaget

HK Önnerediterna - Ystads IF HF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 december, 16:00
Plats:ÖHK-Hallen A
Serie:Dam 1 södra   Tabell >>
Samling:15:00
Knapp förlust mot Önnerediterna
2019-12-16 10:06
Damlaget åkte till Göteborg igår för match mot Önnereds HK:s farmarlag - Önnerediterna. Motståndarna hade förstärkt sitt lag med spelare från SHE-ligan, nu när den ligan har VM-uppehåll. Redan innan matchstart visste därför våra tjejer om att det skulle bli en tuff uppgift. Men vi hängde med bra ända in till slutet. Med knappt åtta minuter kvar att spela var ställningen 23-23 och hoppet levde. Till slut vann dock Önnerediterna med 26-24. 

- Vi får ingen superträff bakåt och vi hade inte samma träff på målvaktssidan som vi haft på slutet. Det är väl den stora skillnaden idag jämfört med tidigare, sa Daniel Svensson till YA efter matchen.                        
Nina Djapanovic var den spelare som glänste klarast av alla. Hon var överlägset bästa målskytt med hela 12 mål. Näst bäst var Sandra Nilsson med tre mål. Alla målskyttar i matchprotokollet. Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst): YIF föll mot starkt motstånd.
 
Serien vänder nu så därför möter vi Önnerediterna även i nästa match. Då kommer vi få hemmaplansfördel i Ystad Arena, den matchen spelas på söndag den 22:e december kl. 14:00. Det är som vanligt fri entré. 

Passa på att stötta våra tjejer till en seger i årets sista match.

yif.se/Jörgen Hansson 



<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
33 - 22
Lör 9/3 14:00
20 - 20
 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS