Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget vann mot Bjurslätt/Torslanda
2019-11-18 14:42
I lördags tog Damlaget sin andra vinst för säsongen. De vann bortamatchen mot Bjurslätt/Torslanda med 26-22 efter att de lett även i halvtid med 14-13. Två viktiga poäng med hem i bussen alltså.

- De punktade "Nina" från start och vi kom under med ett par tre mål och hade det lite svårt innan vi fick ordning på det, sa Daniel Svensson till YA. Det blir en lite sönderhackad match med tanke på att de går ut och punktar direkt från start, men denna gången var våra spelare så laddade och spelsugna så vi lyckades reda ut det. Två poäng var det viktigaste idag, sa "Danne" vidare. 
Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst): Handboll: YIF slingrade sig ur taktiskt grepp.

Trots hård bevakning blev Jasmina "Nina" Djapanovic bästa målskytt med åtta mål (5 straffar). Övriga målskyttar i matchprotokollet. Danne delade ut gott betyg till Nina, Alicia Fransson, Jessica Andersson Kihlberg och Michelle Fyhr Seifert

Förra hemmamatchen spelades den 6:e oktober. ÄNTLIGEN är det dags för en ny hemmamatch. På lördag den 23:e november kl. 15 spelar våra tjejer mot IFK Örebro. Det är fri entré - välkomna att stötta tjejerna till viktiga poäng.

/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners