Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Förlust för Damlaget mot Somby/Skövde
2019-10-28 12:10
Det blev en lång hemresa för vårt Damlag igår. Förlust mot Somby/Skövde med 23-29 efter YIF-underläge 11-14 i halvtid. Det som gjorde hemresan tung, utöver förlusten, var att tjejerna hade 23-23 när det återstod nio minuter att spela. Då fanns chansen att åka hem med poäng i bagaget. Tyvärr förlorade de istället de sista nio minuterna med 0-7.     
- Vi visste att det här var en jättesvår bortamatch, en av de svåraste, men vi gör ingen speciellt bra match. För första gången i höst hackade försvarsspelet. Vi fick inte träff på deras skyttar, sa Daniel Svensson till YA efter matchen. - När vi var i ledning en bit in i andra halvlek hade vi bland annat två kontringslägen som kastades bort. Sedan gjorde vi något tekniskt misstag och vi fick nästan inga målvaktsräddningar på slutet, sa Daniel vidare.   

Bäste målskytt igår var återigen Nina Djapanovic, igår gjorde hon sju mål. Näst flest mål gjorde Sandra Nilsson med sina sex mål. Samtliga målskyttar i matchprotokollet.


En vinst på fyra matcher resulterar i att Damlaget för närvarande ligger på sjätte plats i tabellen. Nästa match blir även den på bortaplan då man möter Bjurslätt/Torslanda om knappt tre veckor lördagen 16:e november kl. 14:15. 

/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners