Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget
Välkommen till säsongen 2020-2021!
Damlaget 2020-2021
Överst fr. vä: Emilia Cavalli-Björkman, Sandra Nilsson, Hilde Andersson, Tomke Hedin, Wilma Birger, Hanna Olofsson.
Mitten fr. vä: Louise Westerberg, Michelle Fyhr-Seifert (sportsligt ansvarig), Julia Nilsson, Elin Jarl, Filippa Svennergård, Christian Brink (admin./material), Sanna Lindblad.
Nederst fr.vä: Zaga Thörn Hedberg, Alicia Fransson, Magnus Söderman, Jonna Jellbring, Amanda Larsson, Daniel Svensson (huvudtränare), Erika Lellky, Tova Dahlberg.   

Saknas på bild: Malin Hermansson (målvakt)
Sandra Nilsson förlänger med Ystads IF
2021-01-26 08:20
Kontringsnabba vänstersexan Sandra Nilsson värvades till Ystads IF från Kävlinge för två säsonger sedan. Nu fortsätter 25-åringen resan mot Allsvenskan i den vita YIF-tröjan åtminstone en säsong till, för Sandra och Ystads IF är överens om ett nytt avtal om 1+1 år.
Maja Svensson från Eslöv till Ystads IF
2021-01-25 09:55
Foto: Christoffer Borg Mattisson

Idag den 25:e januari kan vi presentera spelaren som skall bära nr 25 från och med nästa säsong. Det är Maja Svensson, från allsvenska Eslövs IK, som vi tecknat ett 1+1 års avtal med. Maja är en vänsternia/mittnia född år 2000.


Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig: Vi är glada att Maja valt Ystads IF kommande säsong. Hon är en spelare som letar nya utmaningar och vi tror att hon kan utvecklas ännu mer hos oss. Hon har redan provat på några säsonger i allsvenskan med Eslöv och vet vad som krävs för att vi som lag ska nå dit. Maja flyttar ner till Ystad under sommaren och kommer ansluta till truppen när försäsongen kör i gång i maj månad.

Hilde Andersson förlänger med 1+1 år
2021-01-18 14:35
Damlagets vänsternia Hilde Andersson stannar kvar åtminstone en säsong till, hon har idag signerat ett avtal om 1 + 1 år.    
Jonna Jelbring lånas ut till LUGI
2021-01-13 10:19

Under en period med mycket skador och Covid-19 i LUGI har vår förening beslutat att ställa upp för dom. Jonna Jelbring lånas ut till de vinröda under en månad, något som kan förlängas vid ett senare tillfälle. Eftersom det är speluppehåll i Damlagets serie, Division 1 Södra, så har denna möjlighet dykt upp för Jonna. Som läget är nu är det inte omöjligt att hon debuterar redan på fredag i SHE-matchen mot Önnereds HK. 

Sara Strand återvänder till Ystads IF
2020-12-04 12:49
Mittsexan Sara Strand som lämnade Ystads IF år 2014 för Eslövs IK har valt att komma tillbaka och spela för YIF resterande del av säsongen. Välkommen tillbaka Sara! Nu hoppas vi seriespelet kommer igång så fort som möjligt.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ystads IF Handbollförening, 30/12 19:51 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners