Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
U-lag/HJ

HP Alingsås - Ystads IF HF U
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 oktober, 16:15
Plats:Nolhagahallen
Serie:Herr 1 södra   Tabell >>
Samling:15:00
YIF U vann borta mot Alingsås
2019-10-14 11:54
Det blev vinst när YIF U herr spelade match mot HP Alingsås på bortaplan igår. Vinstsiffrorna skrevs till 35-32 efter underläge 15-16 i halvtid.    

- Det var ganska likt matchen senast, men killarna gör det bra kollektivt när det verkligen behövs och spelar moget för att var så unga. Nu blir hemresan lättare, sa tränare Tor Blendberg till YA.

Det var den tredje matchen i serien för YIF U. Så här långt har det blivit två segrar och en förlust, just nu ligger man på en 6:e plats i tabellen i Division 1 södra. Igår blev högernian Albin Broman bäste målskytt med hela tio mål - imponerande! Högersexan Adam Wennerholm gjorde hela åtta mål. Man kan säga att vår högersida hade tidig julafton när de igår gjorde hälften av alla målen. Alla målskyttar i  matchprotokollet

Efter tre raka bortamatcher blir det äntligen en hemmamatch på lördag. Då möts YIF U och IK Baltichov kl. 15:00 i Ystad Arena. Ta dig dit för att stötta vårt unga farmarlag - det är fri entré! 

/Jörgen Hansson

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS