SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget

Kampen om platsen till Allsvenskan: YIF vs Kropps
2020-02-27 15:57
Om du skall gå på en match med Damlaget på hela säsongen är det den här: YIF Dam vs GF Kroppskultur på söndag den 1:e mars kl. 15 i Ystad Arena. Vi hoppas att du inte bara tittar på matchen utan att du också ger järnet på läktarplats. All stöttning och support behövs!

Den här matchen kan betyda mycket när serien skall summeras. För i potten för båda lagen ligger en direktplats till Allsvenskan.   
På plats 1 och 2 i tabellen ligger två farmarlag (S-hof och Somby) och inget farmarlag får avancera till Allsvenskan.  "Kropps" ligger 3:a i tabellen och är det lag som ligger högst upp utav de som får gå upp en serie. Vi själva ligger på 4:e plats i tabellen, med två poäng mindre än Kropps och med betydlig sämre målskillnad. Sannolikt är det så att vi måste vinna matchen mot Kropps för att ha en chans att fightas om direktplatsen.

Hoppas att ni förstår betydelsen av att vara på plats i Ystad Arena på söndag. Det är fri entré - välkomna!

yif.se/Jörgen Hansson  

Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners