Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Vi lottar ut 50 sittplatser till matchen YIF vs Alingsås
2020-09-21 15:49
Dags för ny hemmamatch på fredag kl. 19:00 mot Alingsås HK. Ny match innebär ny utlottning av sittplatsbiljetter, där du som har säsongskort har möjlighet att vinna biljetter till matchen. 
 
Som tidigare nämnts tillåts f.o.m. nu 50 personer som publik på handbollsmatcher, detta utöver volontärer, journalister, spelare och matchfunktionärer.

Vi väljer att lotta ut 50 sittplatser för att det skall vara så rättvist som möjligt. Vinnarna kommer att meddelas per mejl under torsdag förmiddag.


Så här gör du för att vara med i utlottningen:

·         Först av allt måste du ha ett (eller flera) säsongskort giltigt för 2020/2021. Du är antingen en privatperson eller har ett sponsoravtal på högst ett Silverpaket (sponsorer som har Guldpaket eller där över har möjlighet att anmäla sig till VIP:en enligt sep. info utskickad.)

·         Du skickar ett mejl till anmalan@yif.se senast på onsdag kl. 12:00.    


Du som vann biljetter vid förra matchtillfället kan också delta i utlottningen, men om det blir mer än 50 anmälda kommer vi att prioritera de som inte vann förra gången. Om någon får förhinder p.g.a. sjukdom kommer vi att lotta ut denna biljett (biljetter). För att kunna få använda biljetten krävs det att du är symtomfri och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.  


Välkommen in med din anmälan och lycka till i utlottningen.


Bästa handbollshälsningar

/Ystads IF Handbollsförening

 

PS. Frikort, Stora Grabbar, bortalagets supportrar eller övriga som ej har säsongskort kan tyvärr ej beredas plats vid matchen. DS.   


Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners