Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Oavgjort mot IK Sävehof ikväll
2020-09-17 22:19
Ack så nära. Det var känslan direkt efter slutsignal. För två sekunder innan matchen blåstes av gjorde Ludvig Hallbäck det vi trodde var segermålet. Men i samma stund blåste domaren för felaktig spärr på ”Chrall”, ett tveksamt domslut. Matchen slutade istället oavgjort 28-28 efter att vi ledde i halvtid med 18-17. 


-Från vår vinkel där vi står och från kameravinkeln i tv så ser det ut som ett klart felaktigt domslut. Domaren säger att han har en annan vinkel och ser det från sitt håll. Det är olika vinklar, men det är klart att vi är besvikna på det, sa Oscar Carlén till YA, som inte ville ge någon skuld åt domaren.

-Vi har den känslan att det var ett felaktigt domslut, men domaren var stensäker på sin sak när jag pratade med honom efteråt. Det är en duktig domare och jag känner att jag får lita på honom. Men visst är vi besvikna eftersom det var så nära seger, sa Oscar vidare. 

Till bäste spelare hos utsågs Ludvig Hallbäck. Han var åter het som en AGA-spis och hann med att göra 8 mål samt få ihop väldigt fina 5,45 poäng. 
I målet klev Niklas Kraft in en bit in i första halvlek. När han lämnade planen efter 60 minuter hade han räddat 43,5% av skotten - en riktigt bra insats från honom. 
Jakob fick fullt förtroende framåt och det förvaltade han genom att göra sex mål. Han samlade ihop 3,8 MEP-poäng, han blev näst bäste poängplockare. 

Vi   var i förarsätet i merparten av matchen, men ofta skiljde det inte mer än ett mål. Det var verkligen en jämn och spännande tillställning. En poäng med hem i bussen ikväll och det är bättre än noll. Dessutom är vi obesegrade i ligan. En bra start för herrlaget den här säsongen med andra ord, även om man delar Oscars besvikelse just efter kvällens slutsignal. 

yif.se/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners