Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
NYHET – vi lottar ut 50 sittplatser till matchen YIF vs HK Varberg
2020-09-07 14:20

I fredags kom det positiva besked från Svenska Handbollsförbundet för oss handbollssupportrar. Man tillåter f.o.m. nu 50 personer som publik på handbollsmatcher, detta utöver volontärer, journalister, spelare och matchfunktionärer. Möjligheten till publik vill vi så klart ta till vara på och därmed kommer vi ge 50 personer chansen att se matchen på plats i Ystad Arena. För det är trots allt PREMIÄR i Handbollsligan, vi i Ystads IF har fått äran att öppna upp handbollssäsongen 2020/2021 genom mötet med Varberg på fredag den 11:e september kl. 19:30.   

Vi väljer att lotta ut 50 sittplatser för att det skall vara så rättvist som möjligt. Utlottningen kommer att ske i Radio Active på torsdag förmiddag och dragningen sker av en från oss oberoende person. Vinnarna kommer att meddelas både i Radio Active och per mejl under torsdag förmiddag.


Så här gör du för att vara med i utlottningen:

·         Först av allt måste du ha ett (eller flera) säsongskort giltigt för 2020/2021. Du är antingen en privatperson eller har ett sponsoravtal på högst ett Silverpaket. (Sponsorer som har Guldpaket eller där över har möjlighet att anmäla sig till VIP:en enligt sep. info utskickad.)

·         Du skickar ett mejl till anmalan@yif.se senast på onsdag kl. 12:00.    


För att kunna få använda biljetten krävs det att du är symtomfri och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om någon får förhinder p.g.a. sjukdom kommer vi att lotta ut denna biljett bland er som inte vann i första skedet.


Vi kommer att göra en likadan utlottning till matchen YIF vs Alingsås HK som spelas fredag den 25/9 kl. 19:00. Du har möjlighet att vinna biljett antingen till matchen mot Varberg eller till matchen mot Alingsås. (Info om den utlottningen presenteras när det närmar sig.)


Välkommen in med din anmälan och lycka till i utlottningen.


Bästa handbollshälsningar

/Ystads IF Handbollsförening

 

PS. Frikort, Stora Grabbar, bortalagets supportrar eller övriga som ej har säsongskort kan tyvärr ej beredas plats vid matchen. DS.   


Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners