Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Herrlaget gick segrande ur genrepet
2020-09-04 13:47
Arkivbild (Jeanette Lindeskog): Det var glada miner i herrlaget i genrepet inför Handbollsligan
Gårdagens match mot LUGI blev den sista innan vi möter Varberg i Handbollsligan nästa fredag. Det blev ett bra genrep men Oscar Carlén menar att laget har "en nivå till att plocka fram". Matchen i Ystad Arena slutade med seger över LUGI med 33-29 efter ledning i halvtid med 16-15.  
-Vi har ett högre tempo i oss. Det var ganska lökigt emellanåt om jag skall vara helt ärlig. Det handlar nog om att vi inte får till riktigt lika många omställningar som vi fått tidigare. men i det uppställda spelet såg det bra ut. När vi får några passningar till i anfallen och inte tar förstalägena så kommer vi till fina lägen och skapar ett övertag varje gång# sa Oscar Carlén till YA.

"Vi ville vinna den här matchen efter förlusten mot Kristianstad. vi känns trygga och bra i anfallsspelet. Bara fyra-fem tekniska fel på hela matchen och det är bra. Det är egentligen inget som bekymrar mig inför premiären men känslan i luften är att man bara går och väntar på allvaret. Vi har en extra växel till att lägga i även om vi inte riktigt får fram den idag", sa Oscar vidare.  

Mer om matchen i media:
YIF bäst i genrepet Skånska Dagbladet

yif.se/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners