Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Niklas Kraft klar för Ystads IF
2020-01-29 18:32
Foto: Alingsås HK:s hemsida

Letandet av målvakt till Ystads IF för säsongen 20/21 har legat högt på prioriteringslistan under någon månad och vi kan glädjande presentera att Niklas Kraft skrivit på för ett år med YIF fr.o.m. juni 2020. Niklas är en kille från Ystad med förflutet i IFK Ystad, HK Malmö, OV Helsingborg, IK Sävehof och senast i Alingsås HK.

Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig: När det inte blev någon fortsättning i Alingsås HK för Niklas så intensifierades diskussionen och nu äntligen är det på plats. Niklas är en väldigt duktig målvakt med ett lugn som få, dessutom har han ett bra utkast och duktig på att sätta igång spelet snabbt. Niklas ligger för tillfälligt på 8’e plats i Handbollsligans målvaktsliga och har levererat på en hög nivå under många år. Med Niklas och Erik Hvenfelt som målvaktspar nästa säsong så säkerställer vi en fortsatt hög nivå på målvaktssidan.

 

Niklas Kraft: Det är med stor glädje som jag kan meddela att övergången till Ystads IF är ett faktum. Klubben har varit ständigt närvarande under min ungdom och jag har sett den växa fram till en toppklubb inom svensk handboll. Jag ser en stor drivkraft i både föreningen och laget som jag tycker känns väldigt spännande inför kommande säsonger.

Personligen känner jag mig väldigt motiverad och hungrig att utvecklas ytterligare i en optimal miljö, samt att bidra med så mycket jag kan till lagets framtid. Det ska självklart även bli roligt att åter igen spela handboll i staden där jag växte upp!

 

Bästa handbollshälsningar

Ystads IF Handboll


Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners