SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget

Damlaget värvar Elin Steen från SEH-klubben Kristianstad HK
2021-03-18 19:13
Foto: Christoffer Borg Mattisson

I jakten på att stärka upp vår trupp till nästa säsong kommer Åhus fostrade Elin Steen ansluta. Elin spelar för närvarande i Kristianstad HK men kommer efter säsongen bli Ystadbo!

Daniel Svensson, huvudtränare: Jag är riktigt nöjd att vi lyckats knyta till oss en niometersspelare med rutin från spel i allsvenskan och denna säsongen i SHE. Elin är en spelare som kommer vara till stor nytta för oss i alla delar på banan!

 

Elin Steen: Jag fick en väldigt positiv bild av klubben redan från start med en proffsig verksamhet och tydliga mål med en plan för hur de ska uppnås. Det finns stora ambitioner i klubben och laget och det känns jätteroligt att så småningom få vara en del av det. Detta kommer bli en positiv utmaning för mig och jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med Ystads IF.

 

Michelle Fyhr Seifert, Sportsligt ansvarig Dam & Flickverksamhet: Vi är jätteglada att Elin valt att fortsätta sin handbollssatsning i Ystads IF. Elin är en tjej som vill mycket med sin handboll och väljer att flytta hit så att hon kan satsa fullt ut. Elin känner redan några spelare i laget så jag tror inte det blir några problem för henne att komma in i detta härlig gäng.

 

Bästa handbollshälsningar

/Ystads IF Handboll


Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners