Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget
Jonna Jelbring lånas ut till LUGI
2021-01-13 10:19

Under en period med mycket skador och Covid-19 i LUGI har vår förening beslutat att ställa upp för dom. Jonna Jelbring lånas ut till de vinröda under en månad, något som kan förlängas vid ett senare tillfälle. Eftersom det är speluppehåll i Damlagets serie, Division 1 Södra, så har denna möjlighet dykt upp för Jonna. Som läget är nu är det inte omöjligt att hon debuterar redan på fredag i SHE-matchen mot Önnereds HK. 

Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig: För oss var det självklart att hjälpa LUGI i den situation de hamnat i. Eftersom vi ändå inte spelar så ser vi det som en möjlighet för Jonna att kunna hålla igång och på så sätt vara redo när vår serie sätter igång igen. Jag vet också att detta är en dröm Jonna haft att få testa på en högre division och när nu möjligheten dök upp för henne, och vi ändå inte får spela/träna, så ser vi inget hinder i att hon ska få testa på det.

 

Jonna Jelbring: Otroligt tacksam att YIF släpper mig under denna märkliga tid och ger mig möjligheten att spela på hög nivå och försöka utmana mig själv till att bli en bättre handbollsspelare.


Stort lycka till Jonna!

 

Bästa handbollshälsningar

Ystads IF Handboll


Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners