Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
G A M E D A Y !! Vårt Damlag åker till Linköping idag
2020-03-10 15:39
Den sista bortamatchen för säsongen blir i Linköping. Vi möter RP IF Linköping i Linköpings Sporthall med matchstart kl. 18:30 ikväll. Skall vi ha chans på direktplatsen till Allsvenskan så är det två poäng som måste med hem i bussen. Du kan se matchen LIVE då den streamas på Solid Sport för 59:- - länk till sändningen.   
Linköping ligger på 7:e plats i tabellen på 12 poäng med lika många matcher spelade som oss. Vi ligger på 4:e plats med 17 poäng, det är alltså inte speciellt mycket som skiljer oss åt egentligen. Det som är den stora skillnaden är att Linköping inte har något att spela för - mer än äran att vinna. De är redan klara för förnyat kontrakt i Division 1 och har ingen chans att blanda sig kampen om avancemang till Allsvenskan. 

MEN det går inte bara att sätta in skorna för våra tjejer, för vi såg vad vårt herrlag råkade ut för mot Önnered i fredags. Den mest optimala utgången av matchen är att vi vinner och vinner stort. Vi kan behöva målskillnaden när serien skall summeras.

Det är två intressanta matcher i serien idag, för både vi och Kropps spelar:
Kl. 18:30 RP IF Linköping - Ystads IF HF Linköpings Sporthall
Kl. 19:30 HK S-hof - GF Kroppskultur Partille Arena A

Vinner Kroppskultur mot S-Hof ikväll sätter de stor press på oss inför sista omgången. Vi hoppas att S-hof går för seriesegern och gör sitt jobb ikväll. 

Forza YIF!

yif.se/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners