SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Damlaget

HF Somby Skövde
25 - 25
Ystads IF HF
HF Somby Skövde25 - 25Ystads IF HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 17:00
Plats:Skövde Idrottshall
Serie:Dam 1 södra   Tabell >>
Samling:15:00
Oavgjort mot Somby/Skövde för Damlaget
2020-10-05 12:36
Foto: Jonna Jelbring gjorde åtta mål igår
En poäng med hem i bagaget blev resultatet i den svåra bortamatchen igår. Den poängen är vårt Damlag nöjda med med tanke på utvecklingen i matchen, för Somby ledde större delen av tiden. Matchen slutade 25-25 efter 13-12 i halvtid.        

- Vi var i underläge nästan hela andra halvlek, så vi är nöjda att vi fick en poäng med oss. Tjejerna visade en jäkla bra moral, sa YIF-tränaren Daniel Svensson till YA. 
- Det var väl ingen i laget som stack ut direkt i matchen, Jonna (Jelbring) gjorde visserligen åtta mål men alla gjorde det bra. Speciellt i försvarsspelet, menade Daniel Svensson.

Sanna Lindblad blev något av en poängräddare mot sitt gamla lag, det var hon som prickade in kvitteringen och matchens sista mål. 

Målskyttar: Jonna Jelbring 8, Hilde Andersson 4, Julia Nilsson 4, Emilia Cavalli-Björkman 3, Sanna Lindblad 2, Amanda Larsson 1, Wilma Birger 1, Hanna Olofsson 1, Sandra Nilsson 1.

Mer om matchen:

yif.se/Jörgen Hansson 

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners