Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
HK Önnerediterna
26 - 24
Ystads IF HF
HK Önnerediterna26 - 24Ystads IF HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 december, 16:00
Plats:ÖHK-Hallen A
Serie:Dam 1 södra   Tabell >>
Samling:15:00
Knapp förlust mot Önnerediterna
2019-12-16 10:06
Damlaget åkte till Göteborg igår för match mot Önnereds HK:s farmarlag - Önnerediterna. Motståndarna hade förstärkt sitt lag med spelare från SHE-ligan, nu när den ligan har VM-uppehåll. Redan innan matchstart visste därför våra tjejer om att det skulle bli en tuff uppgift. Men vi hängde med bra ända in till slutet. Med knappt åtta minuter kvar att spela var ställningen 23-23 och hoppet levde. Till slut vann dock Önnerediterna med 26-24. 

- Vi får ingen superträff bakåt och vi hade inte samma träff på målvaktssidan som vi haft på slutet. Det är väl den stora skillnaden idag jämfört med tidigare, sa Daniel Svensson till YA efter matchen.                        
Nina Djapanovic var den spelare som glänste klarast av alla. Hon var överlägset bästa målskytt med hela 12 mål. Näst bäst var Sandra Nilsson med tre mål. Alla målskyttar i matchprotokollet. Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst): YIF föll mot starkt motstånd.
 
Serien vänder nu så därför möter vi Önnerediterna även i nästa match. Då kommer vi få hemmaplansfördel i Ystad Arena, den matchen spelas på söndag den 22:e december kl. 14:00. Det är som vanligt fri entré. 

Passa på att stötta våra tjejer till en seger i årets sista match.

yif.se/Jörgen Hansson << Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 15/3 16:00
26 - 28
Tis 10/3 18:30
15 - 25
 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners