Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Häng med till Malmö för att heja fram Sverige!
2020-01-17 11:31
Sugen på att hänga med till Malmö Arena för att se Sverige vs Island?

Vi har mindre än 10 biljetter kvar "mellanrundan" i Malmö Arena den 22 januari. Det är först till kvarn om du vill hänga med. Totalt blir vi 50 personer som kommer att åka med buss in till Malmö för att se de tre sista matcherna i mellanrundan i EM2020.
Landslaget spelar mellanrundan i Malmö
2020-01-16 15:10
Bild: Jim Gottfridsson och Lukas Nilsson har fokuset inställt på mellanrundan
Nu får du chans att se topphandboll på nära håll. Inte varje år du kan se ett handbollsmästerskap så nära som i Malmö. Men i år kan du göra det - för det är där Sverige kommer spela mellanrundan i EM. Redan imorgon fredag spelar Sverige i Malmö Arena.

Landslaget tog sig vidare till mellanrundan genom att besegra Schweiz och Polen. Tyvärr blev det förlust i matchen mot Slovenien vilket innebär att Sverige går in i mellanrundan utan poäng. Hur ser spelschemat i Malmö ut då? 
Damlaget
En poäng med hem från Kristianstad
2020-01-16 11:28, Damlaget
Det blev en så jämn och tuff som man på förhand trodde. Det var först när det var 17 sekunder kvar som man visste vem som skulle få poäng i matchen. IFK Kristianstad vs YIF Dam slutade 20-20 efter YIF-underläge i halvtid med 10-11. I en målsnål match delade alltså lagen på poängen. 

-Vi får väl vara glada för att vi ändå tog en poäng. Alla poäng är skitviktiga för oss. Vi låg trots allt under nästan hela tiden, sa Daniel Svensson till YA efter matchen.
P16 åker till Eslöv för steg 3 i USM
2020-01-15 13:23
Nästa lag att spela steg 3 i Ungdoms-SM är våra killar i P16 (födda 2003-2004). De får visserligen ingen hemmaplansfördel men de slipper att åka längre bort än till Eslöv. Under lördag och söndag 18-19 januari skall åldersklassen P16 avgöras på tio spelplatser med totalt 50 lag i farten. När helgen är slut är det 20 lag som gått vidare till steg 4, resterande lag har spelat klart i USM den här säsongen.
Damlaget
Damlaget åker till Kristianstad - vårsäsongens viktigaste match?
2020-01-14 16:50, Damlaget
I Division 1 drar matchande igång imorgon onsdag. Då åker våra tjejer till Kristianstad för en returmatch mot IFK Kristianstad med start kl. 19.30. Det är inte vilken match som helst utan ett möte mellan två av de lag som vill och kan avancera till Allsvenskan. 

En av våra spelare som är extra spelsugen är Jonna Jellbring. Hon har som bekant inte varit med i laget på grund av graviditet och senare födsel av dottern Amelia. Men nu tre månader efter förlossningen är det dags för Jonna att ta plats i Damlaget igen. Kul och imponerande på samma gång.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
Biljetter
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER