Nästa hemmamatch för herrlaget: YIF vs GUIF torsdag 12 december kl. 19:00
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
Herrlaget
Matchens profil: Kim Andersson
2019-12-11 14:00, Herrlaget

Kim Andersson är högernian som alla lag i Handbollsligan vill ha i sitt lag. För hans passion till sporten. För hans vilja att hålla hög nivå år efter år. För hans passningskvalité och för hans rätta val i skottögonblicket. Inte minst för hans internationellt gångbara storlek, han är 201 cm lång och väger +100 kilo. Vi kan hålla på så här en bra stund för att lista alla hans kvalitéer. Men det räcker egentligen att säga att han fortfarande håller landslagsklass. 

Herrlaget
Jerry Hallbäck inför YIF vs Eskilstuna GUIF
2019-12-11 13:25, Herrlaget
Bild: Förhoppningsvis gör Jerry tummen upp efter matchen (foto: Jeanette Lindeskog)
Förlusten mot OV Helsingborg är riktigt svidande och besvikelsen stor i hela truppen. Vi började redan dagen efter att kravla oss upp ur gropen, vi har nämligen ingen tid att gräva ner oss utan nu gäller det att hålla huvudet högt, ta lärdom och hitta en jäkla revanschlusta. För det är match redan på torsdag mot GUIF. Vi släpper en massa mål mot OVH, där de spelar ett 7-6 spel som vi inte lyckas få tillräcklig stopp på och detta ihop med att anfallsspelet periodvis går lite i stå.
Herrlaget
Krönika: Det går inte alltid som man tänkt sig
2019-12-11 10:14, Herrlaget

Det finns mentala coacher som säger ”Det blir alltid som man tänkt sig”. En mental coach har till och med skrivet en bok med den titeln. Ingen av dom som tror på det budskapet kan ha varit handbollsspelare. För handboll är ett lagspel med fjorton individer där inte alla tänker på samma sätt. Ibland kan det räcka med att två handbollsspelare skall agera tillsammans. En skickar iväg en passning som inte kom dit där den andre hade tänkt sig, det kan räcka för att det skall bli förlust med uddamålet. Precis det hände i matchen mot OV Helsingborg i sista anfallet.

Herrlaget
Referat: OV Helsingborg HK - Ystads IF HF
Förlust med uddamålet mot OV Helsingborg
2019-12-10 16:30, Herrlaget
Bild: Kim Andersson blev målbäst i gårdagens match (Foto: Jeanette Lindeskog)
Det blev ingen klang och jubelföreställning för vårt herrlag i Helsingborg igår. Matchen mot OV slutade med förlust 28-29 efter YIF-ledning 16-12 i halvtid.

- Som det känns just nu är det här den tyngsta förlusten jag varit med om sen jag kom till klubben. Det här är en match som vi bara ska vinna, sa Jerry Hallbäck till YA
U-lag/HJ
YIF U herr tillbaka i vinnarspåret
2019-12-09 17:07, U-lag/HJ
Bild: Filip Pettersson var en av två spelare som gjorde sju mål (Foto: Jeanette Lindeskog)
Det blev seger för vårt utvecklingslag igår. Matchen YIF U vs IFK Karlskrona slutade 31-28 efter 18-12 i halvtid. Två oerhört viktiga poäng in på kontot, det i fyrapoängsmatchen mot tabellsexan från Blekinge. Tack vare vinsten klev vi upp på 7:e plats i tabellen efter att knappt halva serien är spelad.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P16 (2003-2004), 11/12 16:01 
Herrlaget, 11/12 14:00 
 
HUVUDSPONSORER
Biljetter
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER