SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget

Lasse Balstad vill ta nästa steg i sin karriär
2021-01-20 12:53
Med en fortsatt hög ambitionsnivå har Lasse gett utryck för att han gärna vill ta nästa steg i sin handbollskarriär och gör därför sin sista säsong i Ystads IF, för denna gång.

- Lasses kontrakt går ut efter säsongen och han hade ett önskemål att förlänga med ett kortare avtal  men YIF ville skapa en kontinuitet på denna position och eftersökte ett flerårsavtal. Vi bestämde därför gå skilda vägar efter denna säsong men Lasse har lovat att avsluta på topp och ser gärna att han får ta med sig ett SM-guld i flyttlådorna från Ystad, säger Ystads IF:s ordförande Mats Persson.

-  Jag har alltid haft en önskan om att se hur lång min karriär inom handbollen kan ta mig. Denna säsong känner jag att jag fått ett mycket stort förtroende från Oscar och jag tycker att jag visat att jag har en hög nivå som jag inte riktigt fått möjlighet att visa tidigare. Ystad kommer alltid att ha en plats i min och familjens hjärta. Vår dotter har fått sina första år här i Ystad och vi lämnar väldigt många goda vänner och bekanta. Men som jag och klubben lovat varandra så är det bara ett tack för nu och på återseende, säger Lasse Balstad.


- Vi är varit väldigt glada för att ha Lasse i klubben. Han har med sitt lugn och förnuft blivit lagkapten och har tydligt visat ett vitt hjärta och är ett föredöme för alla. Vi vet att Lasse kommer att avsluta på topp och nu blir det 100 % fokus på ligan och Europacupspelet, avslutar Mats Persson.


Bästa handbollshälsningar

/Ystads IF Handboll


Nyhetsarkiv
Vilken Kraftmätning!2021-09-21 21:47
Tung förlust mot LUGI2020-11-29 11:58
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners