SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget

Returmöte mot IFK Kristianstad i eftermiddag
2020-12-06 11:47
Foto (Jeanette Lindeskog): "Krall" var Mr 100% i förra matchen. Vi hoppas på en favorit i repris idag.
Serien har vänt och det innebär att vi möter IFK Kristianstad igen. Matchen spelas i Ystad Arena med start kl. 16:45 och liksom tidigare är det publikfritt p.g.a. Coronapandemin. Men du kan se matchen på  CMore eller på Sportkanalen med sändningsstart kl. 16:35 - klicka här för sändningen på Cmore.    

– Det blir en speciell situation att hantera oavsett resultat i det första mötet. Det handlar om att ha förmåga att ställa om till en ny match, säger Oscar Carlén till YA.
- Mycket av den förra matchen finns kvar i minnesbilden eftersom den är extremt färsk och analysen av motståndet blir extremt träffande eftersom man kollar på klipp mellan oss och dem och inte när de möter Lugi eller något annat lag, säger Oscar vidare. 

Ludvig Hallbäck satte fart som skjuten ur en kanon i senaste matchen. – Ny match på söndag med nya förutsättningar, säger "Ludde" till YA. "Ludde var den i vårt lag som växlade upp rejält i 2:a halvlek och som till slut gjort flest mål.

- Det var en riktigt go vinst. Riktigt skönt att vi kunde studsa tillbaka efter Lugimatchen och ta revansch på oss själva. Det är klart att vårt facit i Kristianstad inte varit så bra men man bryr sig inte om statistik när man väl är på banan, sa Ludde vidare.

Räkna med en tuff fight i eftermiddag. Våra pågar vill så klart vinna återigen och IFK är säkert rejält revanschsugna. Kommer garanterat bli en toppmatch i Handbollsligan - inget man vill missa.

Mer inför matchen i Media:
IFK jagar revansch mot Ystads IF IFK Kristianstads hemsida

Forza YIF!

yif.se/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
Vilken Kraftmätning!2021-09-21 21:47
Tung förlust mot LUGI2020-11-29 11:58
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners