Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Förlust för herrlaget i näst sista träningsmatchen
2020-08-28 16:25
Arkivbild: Jeanette Lindeskog. Dalibor Doder visade prov på snabba fötter igår.
Igår kväll gästade IFK Kristianstad Ystad Arena och den matchen mot vårt herrlag slutade med förlust för oss med 28-34 efter 16-19 i halvtid. "Det är en halv käftsmäll" sa Oscar Carlén efter matchen i vår webbsändning.  

Matchen var en nyttig genomkörare där firma Carlén/Lindgren fick många svar kring vad som måste förbättras för att vi skall kunna konkurrera med de bästa lagen i ligan. "Vi rättar till några grejer i pausen, men vi ger inte oss chansen att tillämpa dem i andra. Jag vet inte hur många utvisningar vi har i andra halvlek. Man behöver vara sex mot sex mot Kristianstad. Vi hade det tufft i första när vi var sex mot sex och det är klart att det blir ännu mer problem när vi sedan inte har fullt manskap" sa Oscar vidare.
En spelare som fick beröm av Oscar var Niklas Kraft som levererade många fina och precisa kontringspass. "Det är en positiv grej, det är kul att se. Man vet om sen tidigare i Alingsås att det har varit ett farligt vapen för dem i alla år. Han har inte riktigt hittat rätt i de passningarna i de tidigare träningsmatcherna, men det gör han idag och där visar han att vi har ett vapen i det. Och kanterna är också en hack snabbare upp idag och det är lite positivt" avslutade Oscar.

Sista träningsmatchen spelar herrlaget på torsdag en 3:e september kl. 19:00 och då står LUGI för motståndet.

yif.se/Jörgen Hansson

Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners