Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Välkommen Knud Ronau Larsen!
2020-03-05 13:00

Ystads IF har gjort klart med ännu en spelare i mittsexan Knud Ronau Larsen från regerande danska mästarna Aalborg. Knud är en välväxt spelare (205 cm och 115 kg) som är född -98 och har ungdomslandskamper på sitt CV, han värvades från Nordsjälland till Aalborg sommaren 2018. Nu har Knud valt att röra på sig och nästa klubbadress blir alltså Ystads IF de närmaste två åren. 

Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig: Knud är en intressant spelare med stor potential och efter skadefrånvaro så har han en bit kvar men vi hoppas att han kan utvecklas hos oss och efterhand bli en jobbig spelare för våra motståndare att hantera. Jag har träffat Knud och han är en ung klok person som vill mycket med sin handboll. Det ska bli väldigt intressant att följa hans utveckling hos oss.

 

Knud Ronau Larsen: Ystads IF er en god klub med en fremragende hjemmebane og et stærkt hold, så selvom der var flere interessante muligheder, var der ingen tvivl om, at Ystads IF var det rigtige valg. Jeg ser frem til en større rolle i den svenske liga i et stærkt hold som har haft stor fremgang de seneste år.

 

Fritt översatt: Ystads IF är en bra klubb med en fantastisk arena och de har ett starkt lag, så även om det fanns flera intressanta möjligheter tvivlade jag inte på att Ystads IF var det rätta valet. Jag ser fram emot en större roll i Handbollsligan i ett lag som har haft stora framgångar de senaste åren.         

 

Bästa handbollshälsningar

Ystads IF Handboll


Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners