Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Välkommen Christoffer ”Krall” Svensson!
2020-03-03 18:55
Bild: En mittsexa in & en mittsexa ut. Vi värvar en stor profil från IFK Ystad (Foto: J. Lindeskog)

Mittsexan Christoffer ”Krall” Svensson har bestämt sig för att byta tröjfärg från röd till vit. Det är en härlig injektion Ystads IF får i herrlaget nästkommande säsong och tre år framåt med en spelare som står för våra ledord; passion, glädje och kampanda.

Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig: Detta känns som en riktigt bra rekrytering då vi får in en spelare i truppen som spelar två vägar (anfall och försvar) och gör det med en härlig attityd och energi. Dessutom har ”Krall” fortfarande en stor utvecklingspotential där han redan besitter bra försvarsegenskaper och han kommer successivt även utveckla sitt anfallsspel ännu mer.

 

Christoffer Svensson: Det är med glädje som jag kan meddela att Ystads IF är min framtida klubb. Jag ser det som en ny spännande utmaning att få vara en del av klubbens höga mål och ambitioner och på så sätt utvecklas som handbollsspelare. Med förhoppningar om att bidra med en stor passion för sporten och en kämpaglöd, ser jag fram emot de tre kommande säsongerna i Ystads IF.

 

Bästa handbollshälsningar

Ystads IF Handboll


Nyhetsarkiv
Storseger över Lugi!2020-03-03 21:20
Dags för El Clásico! 2020-03-02 10:09
Derbyseger!2019-11-17 14:01
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners