Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
U-lag/HJ
Ystads IF HF U
36 - 24
IK Lågan
Ystads IF HF U36 - 24IK Lågan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 mars, 15:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Herr 1 södra   Tabell >>
Samling:13:45
YIF U: Storseger över Lågan!
2020-03-08 11:52
Bild: Fokuserat i försvaret och målrikt i anfallet för YIF U (Foto: Jeanette Lindeskog)
Igår var en bra dag för våra unga pågar i utvecklingslaget YIF U. Först besegrade dom IK Lågan med 36-24 (18-12 i halvtid) och senare kunde de klättra upp över nedflyttningsstrecket. Det sistnämnda tack vare att IF Kristianstad bara tog en poäng i sin match mot Baltichov. Hoppet lever om att klara sig kvar utan kval.
Det var ett ungt lag som YIF U ställde på planen - den äldste spelaren har precis fyllt 20 år. Men det man kan komma långt med talang och ungdomlig entusiasm, det visade våra pågar genom att vinna med hela 12 mål. 

De två bästa målskyttarna blev Edvin Persson och Hampus Karlsson med vars sju mål. Erik Svensson kom nästan upp i samma antal med sin sex mål. Två kantspelare bland våra tre bästa målskyttar alltså. Alla målskyttar i matchprotokollet. 

Det återstår nu enbart en match i serien och den är mot IF Kristianstad. Vinst eller oavgjort i den matchen  innebär att YIF U klarar sig utan kval, förlust innebär däremot kval. Årets viktigaste match spelas i Ystad Arena på lördag den 14:e mars kl. 16:00. Då behöver våra pågar allt stöd som går att uppbringa ifrån oss YIF-supportrar. Det är fri entré - välkomna!

yif.se/Jörgen Hansson        

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners