Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
U-lag/HJ
Ystads IF HF U
35 - 22
IK Baltichov
Ystads IF HF U35 - 22IK Baltichov

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 oktober, 15:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Herr 1 södra   Tabell >>
Samling:13:45
Hemmapremiären slutade med storvinst för YIF U
2019-10-21 10:20
Det var lite av en ketchupeffekt för YIF U mot IK Baltichov i lördags. Först kom ingenting, sen kom allt. Det tog 22 minuter att komma ifatt Baltichov i matchprotokollet (10-10), därefter var YIF U i förarsätet resten matchen. Matchen slutade med YIF-seger 35-22 efter 15-10 i halvtid. Det blev 2 poäng och 13-plusmål in på kontot! Snyggt pågar!  

- Vi märke rätt snabbt att de började tröttna, och när de väl gjorde det var det fritt spjäll, sa tränaren Tor Blendberg till YA. "Erik Hvenfeldt var fantastisk i målet och Philip Stävensjö gjorde också en riktigt bra insats, men alla förtjänar beröm" sa Tor vidare.
Det blev Vilhelm Ernst som gjorde mest mål i matchen - hela sju mål. Adam Wennerholm gjorde näst mest mål med sina sex mål. Edvin Persson och Albin Broman delade på 3:e platsen med vars fem mål. Alla målskyttar i matchprotokollet

Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst):  . Efter fyra spelade matcher ligger YIF U nu på en 5:e plats i tabellen, en bra säsongstart för dom. Nästa match blir på bortaplan mot LUGI:s farmarlag HK Farmen på söndag. 

/Jörgen Hansson 

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners