Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

Ystads IF HF F11 Vit
vs
Lugi HF F11 1
Ystads IF HF F11 VitvsLugi HF F11 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 februari, 13:20
Plats:Teknikhallen C
Serie:F11 Röd Syd
Samling:11:00, McDonalds Ystad
Aktivitetsinfo: Dags för matcher i Helsingborg:
13.20 Lugi HF
14.30 OV Helsingborg

Samåk gärna.

Om ni kör direkt till hallen ber vi er att meddela detta i SportAdmin-appen. Samling i hallen senast 12:20.

Kom ihåg matchkläder, vattenflaska och något litet att äta. Lämna gärna smycken hemma. OBS! Hallen saknar tillgång till omklädningsrum och dusch så den här gången är det okej att duscha hemma.
YIF HF Vit - Lugi HF 1
2023-02-05 19:41

Till att börja med så tackar vi Ella L och Mika som kunde ställa upp och spela med kort varsel när vi tyvärr drabbades av sjukdomar under lördagen, utan er hade det svårt att komma till spel!

 

Nästa reflektion handlar om Teknikhallen i Helsingborg, tänk vilka möjligheter det hade öppnat upp i Ystad att få ytterligare 3 handbollsplaner på den kompakta yta som man har i Teknikhallen i Helsingborg!

 

Matchen mot Lugi blev en oerhört tuff sådan. Vi hamnar i underläge direkt med 0-6 efter att vårt försvarsspel inte satt ihop och på grund av att vi hade svårt att hitta genom Lugis försvar framåt. Vi var helt enkelt inte med i början och trenden blev för svår att vända under matchens gång. Lugi var väldigt duktiga på kontringar och kunde plocka upp våra tappade bollar och kasta kontringspass över större delen av planen som deras spelare var bra på att fånga och omsätta i mål. Agnes kämpade på i målet och gjorde vad hon kunde för att stoppa de Lugispelare som mestadels kom helt fria mot henne.

 

Det viktigaste vi har att jobba med är att fokusera på vad vi själva kan påverka istället för vad domare eller motståndare gör när det går emot oss och försöka att inte låta frustrationen gå utöver vår prestation på planen. Det finns många saker vi kan förbättra rent tekniskt och taktiskt, men detta är grundläggande för att kunna hantera våra känslor och tankar i motgång.

 

Med det sagt gratulerar vi Lugi till en mycket bra match och hoppas att vi tar med oss många lärdomar från denna match som kan stärka oss i framtiden!

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS