Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

Eslövs IK F11:1
vs
Ystads IF HF F11 Vit
Eslövs IK F11:1vsYstads IF HF F11 Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 januari, 13:45
Plats:Eslövshallen B
Serie:F11 Röd Syd
Samling:12:15
Eslövs IK - YIF HF Vit
2023-01-22 17:09

Efter en grym första match bestod utmaningen i att hitta fokus och ladda om den till den andra matchen, något vi haft svårt för under den första halvan av säsongen. Med en så bra insats i bagaget från första matchen skulle det krävas mycket av våra tjejer för att motsvara den prestationen igen. Men det skulle visa sig att det blev ännu en fullträff i denna matchen.

 

Lagen hängde ihop fram till 3-3 innan vi gjorde ett ryck till 3-6 till den första time outen i första halvlek. Eslöv lyckades dock komma ifatt till 6-6 innan vi stängde igen rejält bakåt samtidigt som det visades upp ett fint anfallsspel där flera spelare hade viljan att gå framåt och göra mål. Från 6-6 hamnade vi i överläge 7-13 strax efter halvtid och som mest hade vi 8 måls ledning i slutet av matchen innan vi släppte lite på gaspedalen och fick konstatera att slutresultatet skrevs till 17-23 i vår favör.

 

Slutsatsen av detta sammandrag är att det är få saker vi kunnat göra bättre. Publiken bjöds på ett beslutsamt försvarsspel där vi hjälptes åt, vi hade fart i fötterna och vilja att kontra när vi vann bollen och i anfallsspelet utnyttjade vi både det som tränats i veckorna och att det fanns många spelare som hittade egna lösningar. Vi krigade som ett lag och visade glädje tillsammans som ett lag - att vara tränare för detta gäng idag var verkligen en fröjd!

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS