SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION * GLÄDJE * KAMPANDA
F12 (2009)

Välkommen till YIF F11 ( födda 2009) sida!
 
Är du intresserad av att prova handboll?
 
Kom till vår träning och prova, ingen föranmälan behövs! Välkommen!!
Träningsstart
2022-05-14 10:50

Hej allihopa!

 

Nu är det dags att sätta igång träningen igen.

Vi kommer ha lite blandade träningar med både slingan, beachträning och något teknikpass för de som vill. Se gärna över så att tjejerna har ordentliga skor att springa i så de inte kommer i sina Nike Air Force ;-)

 

Kan man bara komma på någon träning ser vi gärna att man väljer onsdagarna i slingan, då kommer vi träna tillsammans med F14 . Vi har full förståelse för att man har andra idrotter som prioriteras nu. 

 

Måndagar Slingan 16.30-17.30

Onsdagar Slingan 16:30-17.30

Teknikpass i hall återkommer jag med när jag fått svar med vilken dag och hall vi kan låna.

 

Beachträningarna återkommer jag med ( börjar med de i juni månad)

 

Kallelser kommer skickas ut som vanligt.

 

Ses på måndag!

 

 

Info
2022-03-28 14:56

Hej allihopa!

 

Info:

 

Träning måndag, onsdag och fredag denna vecka.

 

Imorgon tisdag spelar herrarna slutspel. Vill man se matchen?? Anmäl era tjejer i kallelsen i såfall.

 

Matcher både lördag och söndag. Svara gärna så fort som möjligt. Kallelser är skickade.

 

Rabatthäftena redovisas till lagkontot senast 29 mars ( överblivna häfte lämna till mig senaste denna vecka onsdag ) Pengarna sätts in på : 8313-9 ,524 302 968 -2  ( kan vara så att ni ska skippa 9 vid överföring)

 

Glöm ej sätta in pengar för Hilleröd och även träningsoveraller. Saknas en hel del pengar för det.

Samma konto som ovan- märk med tjejens namn.

 

Vi kommer träna fram till Hilleröd Cup och sedan ha någon form av avslutning innan några veckors uppehåll. Sen kommer vi träna utomhus i slingan och på beachen. 

 

Tjejerna skulle gärna vilja ha tacokväll på Casa blanca. Är där någon förälder som vill ta tag i detta så är vi tacksamma :-) ? Pengar finns till detta i lagkassan .

 

Vi kommer att åka till Åhus Beach. Kallelsen som skickas ut  är bindande . En liten peng kommer få betalas själv av tjejerna till detta. Vi kommer ställa upp med två eller tre lag beroende på hur många som anmäler sig.

 

//Michelle

 

Massor av info ;-)
2022-03-15 10:55

Hej allihopa!

 

En hel del info:

 

Lördag match mot Kristanstad HK 13:50 Liviushallen( Hallen ligger utmed motorvägen precis när man kommer till K-stad) Detta är en uppskjuten match och vi fick frågan igår. Samling Ica Kvantum 12:15. kalleslese kommer idag.

 

Söndag Dam & Flickhandbollendag Samling 09.45 ( då ska vi hjälpa till på olika stationer ) Match sedan mot IFK Kristanstad 12.30 i B-hallen ( här kommer alla spelare vara med men vi kommer spela tre halvlekar istället så att alla får lite speltid var. Vi försökte få hit ett annat lag men det gick ej så vi tyckte detta var bättre så att i alla fall alla får spela lite.

Efter matchen ser vi dammatchen tillsammasn ( alla ungdomsspelare ska stå vid klacken i vita matchtröjor )

Vi kommer inte åka med något lag till Hörby denna dag.

 

Dagen är slut cirka 15:30! 

Tänk på att ta med någon matsäck!

 

Rabatthäftena redovisas till lagkontot senast 29 mars ( överblivna häfte lämna till mig senaste den 25 mars ) Pengarna sätts in på : 8313-9 ,524 302 968 -2  ( kan vara så att ni ska skippa 9 vid överföring)

 

Glöm ej märka med tjejernas namn.

 

Jag kommer skicka ut en intresse anmälan till Åhus beach. Pris för ett lag är 2890:- Dyrt som poker men vet att tjejerna vill detta. Man kommer dock få betala lite själv. 

 

Hilleröd cup kommer att kosta 1200:-/tjej

Vi har fått bidrag från företaget Ystad wrapping Mattias Avrefalk på 3000:- och sen en anonym gåva på 2000:-  Tusen tack för detta!

Förmodligen kommer vi få ordna någon from att transport dit för vi löser nog inte det med bilar. Då kommer dessa pengar gå till det. Blir det pengar över kommer det gå till Åhus Beach-

Pengarna sätter ni in på lagkontot ( märk med tjejernas namn och Hilleröd)

 

//Michelle

CUP/MATCH/HÄFTE/TRÄNING
2021-11-11 11:20

Hej allihopa!

 

Som ni sett har vi skickat ut en intressanmälan till Hilleröd cup och det verkar var många som är på. KUL!! Vi har prel. bokat två lag. Vi kommer spela i F08/09 så det blir tufft motstånd vilket är bra :-) .Vill man åka med som förälder så finns det olika boende att välja på. Jenny lägger ut om det i gruppen. Detta kommer kosta,  med boende på skola och mat, cirka 1300:-/tjej. Vi kommer återkomma om detta och hur mycket vi tar från lagkassan.

 

För att delta i cuper/matcher så måste man träna regelbundet. (Självklart har vi överseende med sjukdomar och andra idrotter )

 

Viktigt ni fortsätter klicka i om ni kommer eller inte så vi vet hur många vi blir på varje träning. EXTRA VIKTIGT på fredagsträningen. Sen självklart kan man bli sjuk med kort varsel och då hör man bara av sig. Klickar man ej i till match räknar vi med att ni ej kan och tar då in någon annan på denna plats för att fylla upp. 

 

Vi har nu nya lag i fyra matcher. Vi gör sedan nya lag som kommer vara i fyra macher och över Lundaspelen.

 

Häftena ska vara betalda till vårt lagkonto senast den 20 nov. Märk med er tjejs namn och gör en överföring till 8313-9 , 524 302 968-2  ( ibland måste man skippa 9:an för att det ska funka )

 

Till hemmamtcherna på söndag behöver vi funktionörer till tre matcher då vi har ett sammandrag. Meddela mig vem som kan hjälpa till!

 

Ha en fortsatt bra dag !

 

//Michelle

 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners