Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
BLI MEDLEM
#SlutspelMotCorona fortsätter! Vi startar samarbete med Hireq och Ystads Kommun
2020-04-01 12:03
Efter succén med utkörningen av matkassar till äldre och de i riskgrupperna tar nu Ystads IF Handboll initiativ till ännu ett samhällsviktigt projekt i samarbete med Ystads Kommun och rekryterings- och bemanningsföretaget HIREQ i Ystad.

I korthet är det ett samarbete som ger matchning mellan personal och tillfälliga jobb.
#SlutspelMotCorona Dag 6
2020-03-30 10:07
Ny vecka innebär nya möjligheter i kampen om att stopp Coronaviruset för att nå riskgrupperna och den som är +70 år. Samarbetet mellan ICA Supermarket, Hemrex och oss fortsätter där målet är solklart: Kör ut matkassar till de som befinner sig i riskgruppen med målet att stoppa Coronaviruset.  

Dag 6 i #SlutspelMotCorona är här och dagens startuppställning är Herman Hugosson, Anders Persson och Jakob Nygren
#SlutspelMotCorona dag 3
2020-03-27 11:46
I onsdags startade vi upp vårt #SlutspelMotCorona. Då bestod startuppställningen av Jonathan Svensson, Johan Dahlin och Dalibor Doder. De körde iväg två Hemrex-bilar lastade med matkassar från ICA Supermarket och målet var att leverera till personer i riskgrupperna. Och visst nådde de målet, en fin delseger dag 1 alltså.

Dag 3 i #SlutspelMotCorona är här och dagens startuppställning är Lasse Balstad, Hampus Andersson och Ludvig Hallbäck. Idag har de ett ännu tuffare mål att nå, för idag behövs det tre Hemrex-bilar för att klara av alla leveranser. ICA Supermarket nådde max antal beställningar redan i onsdags - succé för det här konceptet alltså!  
Jul på Högestad
Vi söker en volontär till Jul på Högestad – kanske det är du?
2020-03-26 10:04, Jul på Högestad

Vi i Ystads IF handboll arrangerar sydöstra Skånes trevligaste julmarknad varje år. Förra året blev det succé när vi bland annat utökade arrangemanget med konsert i den fina kyrkan i Högestad och när vi dessutom gjorde fler barnaktiviteter än någonsin.  

Slutspelet mot Coronaviruset börjar nu!
2020-03-25 15:37
Bild: Jonathan Svensson, Johan Dahlin och Dalibor Doder bildar förstauppställningen idag.

Våra seniorspelare hade ställt in sig på ett SM-slutspel där siktet var att ta sig så långt som möjligt. Men som du vet fick deras handbollssäsong ett abrupt slut, det redan innan Handbollsligan blev färdigspelad. Helt utanför deras kontroll och allt på grund av pandemin orsakad av Coronaviruset.


Men våra tävlingsinriktade spelare får nu en ny utmaning utav oss, Hemrex och ICA Supermarket: Kör ut matkassar till de som befinner sig i riskgruppen med målet att stoppa Coronaviruset. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
HUVUDSPONSORER
Biljetter
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners