SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jul på Högestad
Välkomna på julmarknad 13, 14, 20 & 21 november.

Vi söker en volontär till Jul på Högestad – kanske det är du?
2020-03-26 10:04

Vi i Ystads IF handboll arrangerar sydöstra Skånes trevligaste julmarknad varje år. Förra året blev det succé när vi bland annat utökade arrangemanget med konsert i den fina kyrkan i Högestad och när vi dessutom gjorde fler barnaktiviteter än någonsin.  

Julmarknaden har vi arrangerat år efter år, nu är det dags att planera för den 28:e julmarknaden. Vi är cirka 90 personer jobbar med arrangemanget som är på Högestad gods under två helger i november. Men just nu saknar vi en person i vår grupp, en person som skall hjälpa oss med våra underbara utställare. I dagsläget är två personer som sköter alla frågor som rör utställarna, Ulrika och Roland, med dem behöver en person till i sitt team.  


Gillar du julmarknader? Tycker du om relationer och är utåtriktad? Vill du komma in i vår härliga gemenskap? Hör i så fall dig till evenemangsansvarige Lars Larsson på 070-799 75 55 eller Jörgen Hansson 0411-211 900 eller skicka ett mejl till julmarknad@yif.se


Bästa hälsningar/ Ystads IF Handboll  

 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners