SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jul på Högestad
Välkomna på julmarknad 13, 14, 20 & 21 november.

Äntligen dags att presentera våra fantastiska gästutställare!
2019-09-27 08:58
Sill, blommor, julkakor och trädgårdsinspiration. Njut av stämningen på vår julmarknad tillsammans med Kåseberga Fisk, Malva Blommor och Inredning, Åbergs Trädgård och Café samt Kringlans Bageri.
  • På premiärdagen lördagen den 16/11 rivstartar vi med Kåseberga Fisk. Det blir hur bra som helst att inleda med smaker som förlänger alla de goda stunderna med julen, eller vad tycker du? Här får du tips & trix på hur du gör den godaste sillinläggningen till julbordet. 

  • Söndagen den 17/11 kommer Malva Blommor & Inredning (Ystad) att medverka som gästutställare med sina bästa knep för en vacker juldukning. Vi kan förvänta oss blommor och ett stort mått inspiration till julhelgens alla middagar.  

  • Lördagen den 23/11 så kommer Katarina med personal från Åbergs Trädgård & Café (Öja) att medverka. De kommer till julmarknaden med sina trädgårdskunskaper och gröna fingrar. Tips och idéer utlovas till hur man skapar en mysig och stämningsfull vinterträdgård, vilka växter man ska välja till utomhuskrukor samt växtval för vinterträdgården i största allmänhet. Den här lördagen är särskilt alla trädgårdsälskare välkomna till Högestad!

  • Söndagen den 24/11 är Kringlans Bageri  (Tomelilla) gästutställare på Jul på Högestad. Pia Ek med personal kommer att dekorera pepparkakshjärtan tillsammans med barnen. Alla barn är extra välkomna denna dag - den sista julmarknadsdagen för i år.
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners