SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jul på Högestad
Välkomna på julmarknad 13, 14, 20 & 21 november.

Årets julmarknad blir den 27:e på rad
2019-09-19 11:59
Vi har en stolt tradition att ordna en av de största julmarknaderna i sydöstra Skåne. Förra året hade vi nästan 70 utställare på Högestad Gods, både inne och ute, i de fina omgivningarna runt Högestad slott. 

År 2019 i november är det dags igen. Vi hoppas att du då vill uppleva en genuin julmarknad med massor av hantverksprodukter med anknytning till julen. Dessutom många andra produkter som hör julen och vintern till, både mat och inredningsdetaljer. Företag/utställare finns på plats under de två helgerna julmarknaden pågår. På julmarknaden finns även ett café med hembakat och smarriga våfflor. Utomhus kan du köpa grillad korv med mera. Och snart kommer vi att presentera en stor nyhet för årets julmarknad, håll utkik här på hemsidan.
Om du är utställare och önskar anmäla dig, finns det i skrivande stund fortfarande en del platser kvar - både ute och inne. Du hittar anmälningsblanketter på vår dokumentsida - klicka här. Vill du komma i kontakt med våra utställningsansvariga kan du lägga ett mejl till julmarknad@yif.se.

Har du frågor om marknaden? 
Varmt välkomna till årets julmarknad 16-17/11 & 23-24/11.

//Högestadkommittén

 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners