SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget
Ystads IF HF
28 - 25
Önnereds HK
Ystads IF HF28 - 25Önnereds HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 15 oktober, 19:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Handbollsligan   Tabell >>
Samling:18:00
Statistik, media och video efter YIF vs Önnered
2020-10-16 12:04
Arkivbild (Jeanette Lindeskog): En het Johan Dablin blev MEP-kung igår
Det blev en härlig seger över Önnered igår, därmed fick vi revansch för den senaste förlusten i Göteborg. Tack var de två poängen är vi kvar på 2:a plats i ligan och vi utökade vårt försprång till 3:an Alingsås.

- Önnered är jobbiga och håller sig kvar i matchen, men jag tycker framför allt att det ligger på oss. Vi får inget flyt i anfallsspelet. Det känns... taffligt, på nåt sätt, passningsspelet, sa Oscar Carlén till YA efter matchen. 
I andra halvlek kom Niklas Kraft in i målet och lyckades får tag i bollarna och sätta igång snabba kontringar. – Det är väl det som är det positiva med den här matchen, om man tillåts göra lite paralleller med den förra. Då gjorde vi en rätt bra match mot Malmö, men tappade i slutet. Nu hanterar vi sista fem-tio minuterna på ett bättre sätt än mot Malmö, sa Oscar Carlén, som gladde sig åt att det nu är nästan en hel vecka till nästa onsdags match borta mot Redbergslid, sa Oscar vidare.

Resultat: 28-25 (15-14)

Bästa poängplockare:
Johan DAHLIN, 4,0 MEP-poäng
Dalibor DODER, 2,4 MEP-poäng
Jonathan SVENSSON, 2,2 MEP-poäng

Bästa målskyttar:
Johan DAHLIN, 6 mål (78%)
Dalibor DODER och Jim ANDERSSON, 4 mål vardera 
Jonathan SVENSSON, Jim ANDERSSON, Kim ANDERSSON och Ludvig HALLBÄCK, 3 mål vardera

Videointervjuer:

Mer om matchen i Media:
(plusinlåst)

Våra pågar förbereder sig nu för matchen mot RIK på onsdag i nästa vecka. Ett RIK som skrällde och vann över IFK Skövde tidigare i veckan. En sak är säker - det går inte att underskatta Göteborgslaget. Mer inför matchen i nästa vecka.  

yif.se/Jörgen Hansson

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners