SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget

Ystads IF HF
28 - 21
IF Hallby HK
Ystads IF HF28 - 21IF Hallby HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 05 oktober, 19:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Handbollsligan   Tabell >>
Samling:18:00
Två härliga poäng mot Hallby igår!
2020-10-06 11:09
Foto (Jeanette Lindeskog): Det lyste kampanda om Lasse Balstad igår.
Seger mot Hallby på hemmaplan med 28-21, en härlig seger dessutom. Det blev slutresultatet när våra pågar vann komfortabelt mot Jönköpingslaget igår kväll. 

– Sett till helheten är det här den bästa matchen för säsongen. Jag är jättenöjd med hur vi genomför matchen. Framför allt bra försvarsspel hela vägen. Vi var bra pålästa och fick dem dit vi ville, sa Oscar Carlén till YA.
Många bra insatser individuellt framåt också. Lasse inte minst som tar ett föredömligt stort ansvar när Svesse (Jonathan Svensson) inte är med men även Dado (Dalibor Doder) och Jim (Andersson) som är hundraprocentiga.
Insatsen är där vi vill vara över tid. Men så hade vi också varit noga i förberedelserna och den noggrannheten ska vi fortsätta med. Vi har sett i år hur svajigt det kan vara och vi har sett hos oss själva hur svajigt det kan vara. Vi njuter av detta i dag och sedan är det ny förberedelse i morgon och sen är det match på onsdag, sa Oscar vidare.

Bäste poängplockare blev Lasse Balstad med sina 5,4 MEP-poäng. Lasse blev dessutom bäste målskytt med sina åtta mål. Näst mest poäng ordnade Niklas Kraft med 3,6 MEP-poäng. Niklas kom upp i 43,8% räddningar (straffar borträknade), en riktigt bra siffra. Tredje mest poäng fick Dalibor Doder ihop, han landade på 2,9 MEP-poäng. "Dado" var Mr 100% med fyra mål på lika många avslut, dessutom levererade han en oerhört läcker passning som ledde fram till en "japan" från Jim Andersson. All statistik finner du på handbollsligan.se som vanligt 

Gustav Wennerholm intervjuade Lasse Balstad och Edvin Persson direkt efter matchen.

Mer om matchen i Media:

Idag är det dags för nya matchförberedelser för redan imorgon möter vi GUIF på bortaplan. Mer om den matchen här på yif.se imorgon.

yif.se/Jörgen Hansson


<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners