SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget

Ystads IF HF
23 - 27
IFK Skövde HK
Ystads IF HF23 - 27IFK Skövde HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 12 mars, 19:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Handbollsligan   Tabell >>
Samling:17:00
Förlust mot IFK Skövde inför nästan tomma läktare
2020-03-12 21:22
Kvällens match mot Skövde slutade med förlust för oss med 23-27. Det blev lite hetsigt på planen emellanåt, mycket tack vare tveksamma domslut och avsaknad av domslut, men på läktaren var det desto lugnare. Det var två tillresta supportrar från Skövde och resten av publiken, totalt 294, stöttade hemmalaget lite försiktigt.

Hör vad lagkapten, tillika matchens profil, Alexander Borgstedt hade att säga om matchen:
Ikväll var det Dalibor Doder som blev vår bäste poängplockare, han fick ihop 2,7 MEP-poäng.

Vi höll regeringens dekret om att vara maximalt 500 personer i Ystad Arena. Vi höll det med råge dessutom eftersom vi enbart hade 294 personer i arenan. Vi tackar vår hemmapublik för att de hörsammat vår uppmaning att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi tackar kvällens publik för att ni kom för att stötta vårt lag ikväll.

Nu står det klart att vi behöver spela vår sista hemmamatch mot RIK utan publik. Idag har Svenska Handbollsförbundet beslutat följande:
"Samtliga grundserier slutförs enligt fastställt spelprogram. Ingen publik tillåts på matcherna, beslutet gäller från och med fredagen den 13/3."


yif.se/Jörgen Hansson 

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners