SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
Herrlaget

Ystads IF HF
28 - 29
Lugi HF
Ystads IF HF28 - 29Lugi HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 03 oktober, 19:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Handbollsligan   Tabell >>
Samling:17:00
YIF vs Lugi: Statistik och media efter matchen
2019-10-04 16:53
Ludde Hallbäck var en av få spelare som kunde kvittera ut ett godkänt betyg. Foto: Jeanette Lindeskog
Ledning med 19-13 i halvtid för våra pågar. Slutligen förlust med 28-29. Summerar man det gjorde vi 9 mål i andra halvlek medan Lugi gjorde 16 mål. Ett riktigt ras i andra halvlek alltså, förutom i  början av den då vi utökade vår ledning till sju mål. - Det är piss rent ut sagt, som Jonathan Svensson sa direkt efter matchen.

Jerry Hallbäck sa så här till YA efter matchen: - Jag är jävligt besviken. Det är alla. Varför det hände? Hade jag haft lösningen hade vi kört på den. Det kändes som att vi brände för många lägen när vi ledde med 24-18. Vi blev tafatta och kanske påverkades vi att att vi fick lite många utvisningar.
Bäste poängplockare igår blev Ludvig Hallbäck med 4,4 MEP-poäng. Ludde var 100%-ig i sitt straffskytte med 5 på 5, utöver det gjorde han tre mål - på det blev han bäste målskytt med åtta mål. Jonathan Svensson var näst bäste poängplockare med 3,9 MEP-poäng. "Svesse" gjorde sin bästa match den här säsongen och det märks att hans knäskada inte längre hämmar honom. Sju mål från Svesse på elva skott är ett godkänt facit för en niometare. Hampus Andersson fick 3:e bästa poäng med 2,1 MEP-poäng. Han var Mr 100% igår med tre mål på lika många skottförsök. All statistik och målskyttar på handbollsligan.se

Mer om matchen i Media:
 Ystads Allehanda (plusinlåst)

Nu närmast väntar två bortamatcher på raken. Först ut är matchen mot IFK Skövde på måndag kl. 19:00. Patronbälte och försvarsmur är ett måste i packningen med till Västergötland.

/Jörgen Hansson

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSOR HANDBOLLSLIGAN
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER
Handbollsligan centrala partners