Köp biljetter till SM-slutspelet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

OV Helsingborg HK
vs
Ystads IF HF F11 Vit
OV Helsingborg HKvsYstads IF HF F11 Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 februari, 14:30
Plats:Teknikhallen C
Serie:F11 Röd Syd
Samling:13:00
F12 (2011)
Referat: OV Helsingborg HK - Ystads IF HF F11 Vit
OV Helsingborg - YIF HF Vit
2023-02-05 19:54, F12 (2011)

Dagens andra match spelades mot arrangörsklubben OV Helsingborg och förhoppningen var att den skulle bjuda på en bättre prestation än den i första matchen mot Lugi.

 

Vi pratade innan matchen om att viljan att spela försvarsspel var tvungen att vara större för att vi skulle få stopp på våra motståndare och att det är viktigt att springa hem om vi tappar bollen i vårt anfallsspel. Vi skulle försöka ha större tålamod i anfallsspelet och spela oss till bättre lägen innan avslut samt att försöka placera våra skott nere vid i målet då chansen för mål ökar markant då. Slutligen upprepade vi att fokusera på det vi själva kan påverka.

 

Matchen blev en jämn sådan, dock med OV Helsingborg i förarsätet konstant från 5-5 och framåt. Stundtals drog de ifrån med som mest 5 måls skillnad innan vi kröp ikapp och avslutade matchen i ett tremålsunderläge, vilket får anses vara ett okej resultat i förhållande till vår prestation som inte riktigt kom upp den klass som vi vet att vi kan hålla. Men stundtals glimrar vi till rejält och bjuder på ett fartfyllt anfallsspel med fina kombinationer och ett kämpande försvarsspel där vi hjälps åt.

 

Nya tag nästa helg då det vankas zonspel i Kävlinge! 

 

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS