Köp biljetter till Final 4 i Halmstad 9-10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

HK Malmö
28 - 27
Ystads IF HF
HK Malmö28 - 27Ystads IF HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 oktober, 17:30
Plats:Baltiska Hallen
Serie:Handbollsligan   Tabell >>
Samling:16:30
Herrlaget
Referat: HK Malmö - Ystads IF HF
Tung uddamålsförlust mot HK Malmö
2020-10-13 13:35, Herrlaget
I söndags såg det länge ljust ut för våra pågar i matchen mot HK Malmö. Vi hade ledning från matchstart till och med matchminut 57. Men en match varar i 60 minuter som bekant, för vår del vore det bättre om matchen slutat efter 56 minuter förstås..... 

Matchen slutade förlust för oss med 27-28 efter att vi haft ledning med 14-11 i halvtid.       
Vi hade en fyramålsledning vid flera tillfällen och den siste gången var vid ställningen 22-18. Tyvärr var Malmö det starkare laget när matchen skulle till att avgöras.   

- Första halvlek är riktigt bra från vår sida. Försvarsmässigt får vi bra träff, och Niklas är bra i målet. Anfallsmässigt spelar vi bra också och vi får svaj på deras försvar, sa Oscar Carlén till YA. 

- Vi visste om att det skulle bli en jämn match. Sen känns det såklart jävligt surt att vi förlorar på det sättet, vi ville haft en pinne i alla fall. Men vi mötte ett lag som placerat sig själv som etta, och vi vill vara med och slåss bland de fyra lagen högst upp för att få hemmaplansfördel i ett slutspel. Och jag tycker vi visade att vi tillhör toppen, sa Kim Andersson.

Våra främsta poängplockare:
1. Knud RONAU LARSEN, 2,65 poäng
2. Dalibor DODER, 2,45 poäng
2. Lasse BALSTAD, 2,45 MEP-poäng

Målskyttar: Jim Andersson 4, Knud Ronau Larsen 4, Dalibor Doder 4, Kim Andersson 3, Lasse Balstad 3, Jakbo Nygren 2, Johan Dahlin, Ludvig Hallbäck, Christoffer Svensson, Herman Hugosson.


Nästa match bli på hemmaplan mot åttonde placerade Önnered på torsdag. Tyvärr är publikbegränsningen fortfarande satt till 50 personer, precis som tidigare är det enbart som säsongskortsinnehavare som har tillträde. 

yif.se/Jörgen Hansson


<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS