Köp biljetter till Final 4 i Halmstad 9-10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Handboll
Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022

HK Ankaret F11
vs
Ystads IF HF F11 Vit
HK Ankaret F11vsYstads IF HF F11 Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 december, 14:25
Plats:Bjärred, Borgebyhallen
Serie:F11 Röd Syd
Samling:12:40, McDonalds Ystad
Aktivitetsinfo: Vi spelar två matcher:
14.25 HK Ankaret
15.45 IFK Malmö

Samåk gärna! Om ni kör direkt till hallen ber vi er att meddela detta i SportAdmin-appen. Samling i hallen senast 13.40.

Kom ihåg matchkläder, vattenflaska och något att äta. Lämna smycken hemma. Vi ser gärna att flickorna duschar i hallen före hemfärd.

2022-12-12 16:22

Dagens första match för YIF Vit gick mot arrangörsklubben HK Ankaret, ett lag som vi på förhand visste är väldigt duktiga på sina genombrott och att har en fin beslutsamhet i sina aktioner i anfallsspelet. Matchen började jämnt och lagen följdes åt målmässigt fram till 4-4, men därefter gör HK Ankaret ett ryck som till stor del på att vi slarvar lite för mycket i passningsspelet. Motståndarna är duktiga på att snappa upp tappade bollar och snabbt gå på kontring samtidigt som vi kan bli bättre på att springa hem snabbt när vi tappar bollen.

I första time-outen pratar vi om att koncentrera oss i passningsspelet, springa hem snabbare till egen planhalva och därefter vända oss om samt att skjuta nere när vi väl kommer till lägen i anfallsspelet. HK Ankaret fortsätter med sina snabba omställningar och vi får jobba hårt för att hinna hem och försöka försvara oss och vi går till halvtid i underläge med 3 mål.

 

I halvtiden pratar vi på nytt om vikten av att både den som slår en passning och den ska ska ta emot måste vara beredda om vårt anfallsspel ska fungera. Bakåt måste vi jobba tillsammans för att lyckas stoppa HK Ankarets spelare när de kommer med mycket fart och gör sina stegistättningar och kullager-finter. Trots en fin kämpaglöd och hårt jobb så får vi konstatera att våra motståndare var bättre i denna match och att de gjort 7-8 mål mer än oss när slutsignalen ljuder. 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
HUVUDSPONSORER YIF
HUVUDSPONSORER HANDBOLLSLIGAN
EHF EUROPEAN LEAGUE
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER & PARTNERS